2020. július 15., szerda

2020. július 14. Pécsi MFC - MOL Fehérvár FC II. 1-0

Pécsi MFC - MOL Fehérvár FC II. 1-0
2020. július 14. Székesfehérvár, Felkészülési torna, 3. mérkőzés.

Óvári Zsolt (forrás: pmfc.hu)
Góllövő: Bohata (20.).

PMFC: Hermány – Króner, Rácz, Németh, Bischoff – Kónya, Bohata, Futó, Óvári – Tihanyi, Adamcsek. Vezetőedző: Vas László. 

Ezüstérem a felkészülési tornán


Csapatunk a tatabányaiaktól elszenvedett vereség után a házigazdákkal is megmérkőzött, egy szintén hatvan percig tartó találkozón. A Vidi II. vezetőedzője az a Toldi Gábor, aki évekig erősítette, még játékosként a Munkást.

A mieink kezdőcsapatában ott volt a frissen szerződtetett Óvári Zsolt, aki Diósgyőrből költözik Pécsre a stabil játéklehetőség reményében.

Csapatunknak a tornagyőzelemhez, és a presztízs megmentése miatt is le kellett győznie harmadosztályú ellenfelét.

Ahogy az előzőről, erről a találkozóról sem jelent meg regénybe illő tudósítás, így a klubhonlapon leírt fél mondattal kell beérnünk: "Bohata Ádám találatával 1-0-s győzelmet arattunk a MOL Fehérvár FC II. felett."

Bár a torna végén nem hirdettek hivatalos végeredményt, blogszerkesztőnk elkészítette azt:
1. Tatabányai SC               2   1 1 0   1-0    4 pont.
2. Pécsi MFC                     2   1 0 1   1-1   3 pont.
3. MOL Fehérvár FC II.    2   0 1 1    0-1   1 pont.

Gólkirály: Farkas és Bohata 1-1 góllal.

Mestermérleg (bama.hu):
Vas László: – Az eddig elvégzett munkával elégedett vagyok, a minitornán látottakkal kapcsolatban viszont van hiányérzetem. Tették a dolgukat a srácok, de tompák, enerváltak voltak. Mindkét mérkőzésen rengeteg helyzetünk volt, azonban ezekből csak egyet használtunk ki. De nem akarunk magyarázkodni! Két hetünk van rendezni a sorokat, s biztos vagyok benne, hogy a bajnokság kezdetére rendezni is fogjuk. Már nagyon várjuk a rajtot! Egy hosszú, több mint ötéves böjtön van túl Pécs, ami a profi labdarúgást illeti. A szurkolók is biztosan ki vannak éhezve. Rájuk, a támogatásukra is nagy szükségünk lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése