2020. február 3., hétfő

2020. február 1. MOL Fehérvár FC II. - Pécsi MFC 0-0

MOL Fehérvár FC II. - Pécsi MFC 0-0
2020. február 1. Tatabánya, Felkészülési torna, 1. mérkőzés. Tatabánya, Grosics-stadion.

PMFC: Kovács – Sági, Rácz, Katona, Németh – Grabant, Nikic, Bohata, Hegedűs (kiállítva, helyette Szabó Z., 45.) – Geiger, Tihanyi. Vezetőedző: Vas László.

Döntetlen a torna nyitómeccsén

A szekszárdi csapaton végigsöprő járvány miatt gyorsan kellett ellenfelet szerezni a hétvégére, s nem is egyet, hanem rögtön kettőt sikerült találni. Előbb a MOL Fehérvár FC II. ellen léphetett pályára a csapatunk. 

Ellenfelünkkel legutóbb fél évvel ezelőtt, edzőmérkőzésen találkoztunk, s akkor fölényes győzelmet arattak a mieink. A találkozó végén 6-1 állt az eredményjelzőn...

Azt reméltük, hogy ezúttal is meggyőző magabiztossággal nyerik meg a mérkőzést a pécsiek, ám ezúttal csak döntetlenre futotta. 

Vas László ezúttal az alap csapatát küldte pályára a hatvan perces mérkőzésen. Bár villant a piros lap - Hegedűsnek kellett idő előtt elhagynia a játékteret - mégsem kellett emberhátrányban befejezni a találkozót, hiszen Szabó Zalán személyében egy cserejátékos léphetett a pályára. 

Gólt azonban az ifjú tehetség sem tudott szerezni, így lefújáskor meg kellett elégednünk az iksszel.

Sebaj, a villámtorna első helye ezzel még nem úszott el, attól függően, mi lesz a Vidi - Tatabánya meccsen, nyerhető a minisorozat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése