2024. május 26., vasárnap

Mesterek: Schneider Gábor (1968. 05. 26)

Schneider Gábor

Schneider Gábor

Született: 1968. 05. 26.
Mérkőzéseinek száma: 1.
Győzelmeinek száma: 0.

Keszei Ferenc pályaedzőjeként dolgozta végig a 2006/07-es NB I-es szezont, amikor egy fordulóval a vége előtt a kiesés közelébe sodródott a csapat. Bár a klubvezetés korábban többször is megerősítette posztján Keszeit, a válságstáb az utolsó játéknap előtt másképp döntött: Keszeit menesztették, és az addigi másodedző, Schneider Gábor kezébe került a marsallbot.

Az az egy meccs a már biztos kieső Vác otthonában került megrendezésre. A pécsieknek nem volt teljesen a saját kezükben a sorsuk. Alakulhattak úgy az eredmények, hogy egy döntetlen is elég lehet a bentmaradáshoz, de úgy is, hogy a győzelem is kevés.

A másodedző egy morálisan szétesett, önbizalomhiányban szenvedő csapatot vett át egyetlen mérkőzésre. S hiába dolgozott már évek óta a csapattal, csodát tenni, sajnos, nem tudott, csak döntetlent ért el az együttes.

Bár a meccs 83. percében még úgy tűnt, hogy sikerül kivívni a győzelmet és   -mivel a többi meccsen kedvezően alakultak az eredmények - bentmaradást is, a Vác Bozori révén egyenlíteni tudott, s a csapat kiesett az élvonalból.

Nem a beugró tréneren múlt.

Schneider Gábor egyetlen mérkőzése vezetőedzőként:

Schneider Gábor mérlege a PMFC kispadján:
NB I.           1    0 1 0      1-1.

Összesen:    1    0 1 0     1-1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése