2019. február 3., vasárnap

2019. február 2. Pécsi MFC - NK Borac Knezevi Vinogradi 9-0 (6-0)

Pécsi MFC - NK Borac Knezevi Vinogradi 9-0 (6-0)
2019. február 2. Pécs, PMFC-stadion, műfüves pálya. Edzőmérkőzés, 100 néző.

Góllövők: Geiger (3.), Koller (5., 41.), Kálmán (16., 50., 85.), Katona (27.), Fujsz (32.), Juhász L. (58.).
forrás: pmfc.hu

PMFC 1. félidő: Kovács – Valkovszki, Romic, Erdős, Katona – Kálmán, Koller, Geiger, Fujsz – Juhász L., Kondor.
PMFC 2. félidő: Somogyi – Széles, Romic, Erdős, Katona – Juhász L., Juhász Gy., Kálmán, Kiss – Kondor (Gellén, 60.), Péter. Vezetőedző: Vas László.

Góleső

A kedvező időjárásnak köszönhetően szépszámú nézősereg gyűlt össze az edzőpálya körül, hogy megtekintse az első számú baranyai focicsapat mérkőzését a felénk ismeretlen horvát ellenféllel szemben.

S nem csalódtak azok, akik a meccset választották szombati programként, hiszen nem kevesebb, mint kilenc gól esett a találkozón.

Bár klasszikus mesterhármas ezúttal nem esett, Kálmán Szilárd háromszor is eredményes volt: modernebb szemléletű újságírók szeretik ezt a teljesítményt is mesterhármasnak tekinteni. Erre szoktuk mondani: az legyen a legnagyobb problémánk, hogy csatáraink eredményessége megfelel-e a mesterhármasok követelményeinek.

Kálmán mellett a csapat korelnöke, Koller Krisztián is eredményes volt. Már nem fut annyit, mint fénykorában, már nem olyan gyors, mint néhány évvel ezelőtt, ám tekintélye megkérdőjelezhetetlen: egyértelmű vezére az alakuló PMFC-nek.

Gólt lőtt a felkészülési időszak egyik gólzsákja, Geiger Norbert, a még mindig fiatal Katona Levente, ismét eredményes tudott lenni Fujsz Ricsi, és a Tiszakécskéből próbajátékra érkezett Juhász László is.

Szóval, jó kis meccs volt, sok pécsi góllal. Hogy mennyit ér a kilenc találat, azt pedig a bajnokság során tudjuk majd meg.

Csak a Munkás!

Mestermérleg:
Vas László: A korábbiakhoz hasonlóan ebből a mérkőzésből sem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hiszen ez az összecsapás is csak egy újabb állomása volt a csapat felkészülésének. A játékosok betartották azokat az alapelveket, amelyeket kértünk tőlük. Nehéz héten vagyunk túl, a srácok ugyanakkor nagyon jól dolgoztak.

Ivica Kolar: Mi még nagyon a felkészülés elején tartunk, eddig ugyanis csak négyszer edzett együtt a csapat. A játékosok sajnos nem tudtak semmi különöset mutatni, de nem vagyok elkeseredve, hiszen sok időnk van még a bajnokság folytatásig. Kezdetnek nem volt rossz egy erősebb csapat ellen megmérkőzni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése