2018. április 23., hétfő

2018. április 22. Hódmezővásárhelyi FC - Pécsi MFC 0-3 (0-0)

Hódmezővásárhelyi FC - Pécsi MFC 0-3 (0-0)
2018. április 22. Hódmezővásárhely, 400 néző. NB III., Középcsoport, 24. forduló.

Vezette: Szommer Attila (Kis Zoltán, Varga Gábor).
forrás: www.oldalvonal.hu
Góllövők: Károly B. 57' Koller K. 72', Károly B. 91'.
Sárga lap: Huszár 32', Füredi 52', Varga B. 60' illetve Gajág 21'.
Kiállítva: Bartyik 54' ill. Sólyom 59'.

Hódmezővásárhelyi FC: Filipánics – Füredi (Pataki, 89.), Tóth, Huszár, Koncz (Szekér, 64.), Szántó, Kökény, Szabó M., Bartyik, Prasler, Varga (Szabó M. D., 63.). Vezetőedző: Szűcs Róbert.

PMFC: Sólyom – Kónya K., Puskás, Gajág, Erdős – Horváth (Bata, 65.), Nagy – Kónya D. (Mojzer, 75.), Koller, Károly – Beke (Somogyi, 61.- kapus). Vezetőedző: Márton Gábor.

A 24. fordulóban annak tudatában látogatott a hódmezővásárhelyi csapathoz látogatott együttesünk, hogy a nagy rivális Tiszakécske legyőzte szombaton a dabasi gárdát, s ezzel pillanatnyi előnyre tettek szert. Ám tényleg csak pillanatnyi, mert a pécsi együttes kétséget sem hagyott a felől, hogy kit illet a három pont Vásárhelyen.

Valljuk be: a vecsési káposztázás után nehezen engedtük el a csapatot Csongrád megyébe, hiszen ezúttal is egy kiesés elől menekülő tizenegy volt a házigazdája a mérkőzésnek. Hogy félelmünk alaptalan volt, arról Károly Bálint kétszer, Koller Krisztián pedig egyszer gondoskodott, így alakult ki a meggyőző, három gólos győzelem. A három gól már jól hangzik, s csapatunk lassan-lassan kezdi visszanyerni azt a lendületes formát, amely meccsről-meccsre segíti hozzá a győzelemhez.

Persze, még mindig sok van hátra, de az előny továbbra is a mieinknél van: egy ponttal vezetjük a tabellát a Duna Aszfalt Tiszakécske csapata előtt. 

Egy hét múlva Pécsre érkezik a - szintén kiesés ellen küzdő - Makó együttese, míg a kécskei labdarúgók a SZEOL SC vendégei lesznek.

Csak a Munkás!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése