2018. február 11., vasárnap

2018. február 10. Szolnoki MÁV FC - Pécsi MFC 1-2 (1-1)

Szolnoki MÁV FC - Pécsi MFC 1-2 (1-1)
2018. február 10. Csákvár, felkészülési mérkőzés.
forrás: Szolnoki MÁV FC hivatalos weboldala

Vezette: Bognár Tamás.

Gól: Olasz (41.), ill. Beke (26., 75.)

Szolnoki MÁV FC: Gazsi – Molnár (Berdó, 68.), Horgosi, Balogh M. (Papp, 46.), Földi – Farkas, Kenderes – Jasarevic (Kánya, 76.), Pantovic (Katona, 68., Bonivárt, 76.), Tóth L. (Nyerges, 76.) – Olasz. Vezetőedző: Balogh Pál.

PMFC: Sólyom – Kónya K., Puskás, Erdős, Szabó – Nagy (Rácz, 62.), Horváth – Bata, Wittrédi (Mojzer, 65., Keresztes, 83.), Beke (Kiss, 78.) – Kónya D. (Károly, 71.). Vezetőedző: Márton Gábor.

"Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk szombaton az NB II 10. helyén telelő Szolnoki MÁV FC ellen vívta meg ötödik felkészülési mérkőzését. A találkozó helyszínéül a csákvári műfüves pálya szolgált. A már az első perctől kezdve nagy iramú meccsen elsőként a fehér mezes Tisza-partiak előtt adódott gólszerzési lehetőség, de Tóth lövését Sólyom hárítani tudta.
Ezt követően viszont már a piros-feketék voltak kapura sokkal veszélyesebbek, ám a kísérleteket nem sikerült értékesíteni. Egészen a 26. percig, amikor egy pécsi kontra végén Beke 18-ról leadott nagy erejű lökete nyomán a léc alá vágódott a labda, 0-1. Nem sokkal később Szabó növelhette volna az előnyt, mígnem a 41. percben egy szögletet követően Olasz fejelt a hálónkba, 1-1.
A fordulást követően is remek iram jellemezte a találkozót. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, baranyai részről Wittrédi kétszer is betalálhatott volna. Együttesünk igyekezett végig nyomást gyakorolni az egy osztállyal magasabb Szolnokra, ami összességében sikerült is. Ráadásul a 75. percben egy remek összjátékot követően ismét Beke elé került a játékszer, aki nem habozott, bevágta a hálóba a labdát, 1-2.
A hajrá is tartogatott még izgalmakat, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, a mieink részéről Sólyom sokszor nagyot mentve hárított. A mérkőzést végül emberelőnyben fejeztük be, miután a pályaválasztóktól Bognár Tamás játékvezető második sárga lappal kiállította Farkast. Mindez a 89. minutumban történt, így ez már lényegében nem befolyásolta az edzőmeccs végkimenetelét.
Együttesünk amellett, hogy sikerrel vette ötödik edzőmeccsét is, bebizonyította, hogy egy papíron erősebb ellenféllel szemben is képes helytállni." (pmfc.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése