2016. október 1., szombat

2016. október 1. Várfürdő-Gyulai Termál FC - Pécsi MFC 0-6 (0-1)

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Pécsi MFC 0-6 (0-1)

2016. október 1. Gyula, id. Christián László Városi Sporttelep, NB III Közép-csoport, 9. f. 200 néző. Vezette: Antal Péter (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).
Gsz.: Koller (40. – 11-esből, 80.), Károly (70., 73.), Kónya D. (87.), Turi (91.).
Sárga lap: Katona (32.), illetve Schmidt (14.), Turi (19.). 
Kiállítva: Ferenczi (46.).

Koller Krisztián
forrás: pmfc.hu
Várfürdő-Gyulai Termál FC: Harman — Bogdán, Ferenczi, Szabó Cs., Zámbori (Szántó) — Okos (Kerekes), Sipos, Katona, Nagy G. — Styecz (Burai), Balogh M. Megbízott edző: Vincze Gyula.

PMFC: Gábor – Fekete, Erőss, Fellai, Varga (Kónya K., 77.) – Turi – Károly, Koller, Kiss P. (Kónya D., 46.), Schmidt – Hadobás (Horvát G., 65.). Vez.edző: Márton Gábor. Megbízott edző: Takács Lajos.


"A PMFC Gyulán vendégszerepelt az NB III. kilencedik fordulójában. Márton Gábor nem ülhetett le a padra eltiltása miatt, de a hiánya nemhogy rossz hatással volt csapatára, hanem valószínűleg inspirálta is Kolleréket, még inkább bizonyítani akartak neki, és a szurkolóiknak is. Az első félidő végén büntetőhöz jutott a Pécs, Koller pedig nem hibázott, így a szünetre már 1-0-s előnnyel mehettek el a pécsiek. A második játékrész elején pedig emberelőnybe kerültek, az ellenfél védőjét, Ferenczi Mátét lerántás miatt állította ki a játékvezető. A PMFC pedig élt a kínálkozó lehetőséggel: gálává varázsolta a mérkőzést. Koller és Károly is duplával zárta a meccset, de a legvégén Kónya Dávid és Turi is betalált, így a Pécs minden megszerzett pontért cserébe két gólt lőtt a meccsen, 6-0-ra nyert Gyulán." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése