2016. szeptember 15., csütörtök

2016. szeptember 14. Pécsi MFC - Videoton FC 0-4 (0-4)

Pécsi MFC – Videoton FC 0-4 (0-4)

2016. szeptember 14. Magyar Kupa, 6. forduló  Pécs, PMFC Stadion, 500 néző.
Vezette: Barna Gábor (Kiss Balázs, Nagy Attila).
Gól: Scepovic (2., 33., 36.), Hadzic (11.)

Sárga lap: Krapecz (60.) illetve Szolnoki (75.), Fiola (84.).

PMFC: Gábor – Kónya K., Fellai, Krapecz, Varga – Takács (Dóra, 59.), Hleba – Károly (Bata, 46.), Grabarics, Bodor – Hadobás (Havasi, 71.). Vezetőedző: Márton Gábor.

forrás: pmfc.hu
Videoton FC: Horváth T. – Szolnoki, Fiola, Vinicius (Fejes, 46.), Stopira (Nego, 46.) – Barczi, Varga J., Hadzic, Bódi – Scepovic (Feczesin, 46.), Kovács. Vezetőedző: Henning Berg.

(az első 5 fordulóban erőnyerő volt a PMFC, a továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el)



"Pár száz néző és szinte üres B közép. Azon már meg sem lepődtünk, hogy az idő is elég szomorkás volt, csepergett ugyanis az eső.
Ráadásul borítékolni lehetett, hogy a PMFC nem sok sót eszik meg a meccsen: míg Márton Gábor a bajnokságban több alapemberként számításba vett játékosát pihentette – Koller, Erős, Szabó, Havasi, Schmidt és Kiss Patrik sem játszott a Vidi ellen – addig a fehérváriak bombaerős csapattal álltak fel. Nem meglepő, hogy már a második percben megszerezték a vezetést Scsepovics révén, és bizony nagyon gyorsan lehetett volna 2-0 is oda, de Gábor Péter jól állta a sarat a pécsi kapuban. Éppen ezért nem nagyon gyorsan, csak szimplán gyorsan lett 2-0 oda. A 11. percben Hadzics tekert a bal felsőbe egy szabadrúgást.
Ezt bő húsz perc tömény unalom követte – egy-egy fehérvári helyzettel tarkítva –, aztán mire a 35. perchez értünk, Scsepovics már háromgólos volt, a Vidi pedig néggyel vezetett, a szünetre is így mentek el a csapatok.

Aztán a második félidőben sokat kellett azon töprengenünk, hogy örüljünk-e annak amt látunk, vagy sem. A meccs ugyanis meglehetősen laposan csordogált. Ez ugyan nem eredményezett túl nagy futballélményt, ugyanakkor attól sem kellett tartani, hogy csúnya kiütés lesz a vége.
Ráadásul – főleg Varga Tamás és Bodor Márkó révén – egy-egy élményszámba menő megoldást is láthattunk a hazaiak részéről, igaz valódi helyzetig nem sikerült eljutnia a PMFCnek.
A Vidi győzelme és továbbjutása teljesen megérdemelt volt, de a második félidőben látottakra alapozhat a Pécs is." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése