2015. február 7., szombat

2015. február 7. FC Gazovik Orenburg - Pécsi MFC-MATIAS 2-1 (2-0)

FC Gazovik Orenburg (orosz) – Pécsi MFC-MATIAS 2-1 (2-0)
2015. február 7. Felkészülési mérkőzés, Antalya (Töröko.)

Gól: Barsov (10.), Klimov (25.), ill. Heffler (47.)

FC Gazovik Orenburg: Moskvin – Sadykov, Klimov, Andreev, Poluyakhtov – Shogenov, Umarov (Druzin, 67.), Barsov (Khazov, 67.), Kabutov, Yakovlev – Appaev. Vezetőedző: Robert Evdokimov.

PMFC-MATIAS: Poleksic – Nagy (Horváth, 45.), Romic, Causic (Ojdanic, 65.), Uzoma (Tadejevic, 75.) – James – Szatmári (Frank, 65.), Márkvárt (Kővári, 75.), Weitzer, Rácz (Heffler, 45.) – Makriev (Fröhlich, 75.). Vezetőedző: Robert Jarni.

"Miközben Pécsett tegnap megállás nélkül szakadt a hó, Antalyában verőfényes napsütésben készülhettek Márkvárték a tavaszi szezonra.
Robert Jarni igyekezett is kihasználni a kiváló körülményeket és alaposan megdolgoztatta a gárdát az elmúlt napokban. Napi két edzés, egy-egy konditermes „pihenővel” megspékelve. Így is van ez jól!
Egyetlen apróság nehezítette csak a piros-feketék dolgát, nevezetesen Balogh Béla kisebb sérülése. A pécsiek válogatott védője még csütörtökön sérült meg, és bár az első vizsgálatok alapján nincs ok az aggodalomra, a szakmai stáb jobbnak látta, ha a bekk kihagyja az oroszok elleni találkozót.
Az így Balogh nélkül felálló PMFC 2-1-es vereséget szenvedett Antalyában. Az Orenburg a félidőben már 2-0-ra vezetett, és bár Rácz révén a szünetet követően hamar egyenlített a Pécs, az egyenlítés végül nem jött össze." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése