2015. február 21., szombat

2015. február 21. HNK Cibalia Vinkovci - Pécsi MFC-Matias 1-2 (0-1)

HNK Cibalia Vinkovci (horvát) – Pécsi MFC-MATIAS 1-2 (0-1)
2015. február 21. Felkészülési mérkőzés, Vinkovci.

Gól: Puljic (87.), ill. Márkvárt (38.), Weitzer (64.).

HNK Cibalia Vinkovci: Filipovic – Zgrablic, Conjar (Sikira, 80.), Kujundzia (Damjanovic, 78.), Puljic, Turcin (Weber, 58.) – Ottochian, Aganspahic (Zavrski 72.), J. Filipovic, Milardovic (Tadic, 84.) – Misic (Dzijan, 63.). Vezetőedző: Sinisa Sesar.

PMFC-MATIAS: Poleksic – Nagy, Romic (Balogh, 68.), Causic (Ojdanic, 46.), Uzoma (Tadejevic, 75.)– Horváth (Rácz, 46.), James – Pauljevic (Frank, 68.), Weitzer, Márkvárt (Fröhlich, 75.) – Makriev (Heffler, 81.). Vezetőedző: Robert Jarni.

"Jól sikerült a főpróba. A PMFC-MATIAS délután Eszék mellett, Vinkovciban győzte le a horvát második ligában szereplő HNK Cibalia együttesét. A pécsieknek ez volt az utolsó „tesztmeccsük”, hiszen jövő héten már az Újpest elleni, idegenbeli bajnoki következik számukra. Ennek megfelelően Robert Jarni sokaknak adott lehetőséget a Cibalia ellen.
A PMFC az első félidőben nagy fölényben futballozott, aminek a harmincnyolcadik percben meg is lett az eredménye. Az addig is nagy elánnal játszó Pauljevics beadását Márkvárt juttatta a kapuba. A szünetet követően már a horvátok is el-el jutottak Polekszics kapujáig, de az újabb gólt ismét a Pécs rúgta. Weitzer szabadrúgásból volt eredményes, aminek örült is rendesen a csapatot elkísérő közel száz PMFC-szurkoló.
A találkozó végén szépíteni tudott ugyan a Cibalia, de Márkvárték így is győzelemmel zárták a felkészülést. Több edzőmeccse már nem lesz a PMFC-nek, legközelebb jövő szombaton lép majd pályára az együttes, az viszont már „élesben” megy majd Újpesten.
A klubhoz kapcsolódó hír, hogy a PMFC a napokban tette közzé a tavaszra érvényes bérlet-árait. A vezetés törekvése egyértelműen látszik: azt szeretnék, ha a kiesés elleni harcban minél több szurkoló segítené az együttes a hazai bajnokikon, ennek szellemében egy bérlet megvásárlásával gyakorlatilag fél áron nézheti végig bárki a pécsiek mérkőzéseit, ahhoz képest, mintha az összes találkozóra jegyet venne." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése