2014. december 3., szerda

2014. december 2. Pécsi MFC-Matias - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 0-0

PMFC-Matias – Szombathelyi Swietelsky-Haladás 0-0

2014. december 2. Pécs, PMFC-stadion, 150 n. Ligakupa nyolcaddöntő 1. mérkőzés.
V: Vad II. István (Erős G., Szalai D. – Barna G.).
Sárga lap: Mohl (84.) ill. Zsirai (28.).

Ligakupa
PMFC-Matias: Helesfay – Molnár S., Lantos, Horvát G., Mohl – Manjrekar (Kővári, a szünetben) – Frank (Uzoma, a szünetben), Wittrédi (Turi, 61.), Pejakovics, Heffler (Pókos, 84.) – Pölöskey (Márkvárt P., 69.). Vezetőedző: Robert Jarni.

Haladás: Gyürü – Iefremov, Zsirai (Czingráber, a szünetben), Devecseri, Füredi – Jagodics – Gyurján (Marsai, 87.), Nagy O. (Rácz, 63.), Németh (Jancsó, a szünetben), Városi (Török, 67.) – Zamostny. Vezetőedző: Szentes Lázár.

"Nem rángatták az istrángot. Persze a kellemetlenül hűvös, nyirkos időben nem is lehett nagyon sokat várni a PMFC és a Haladás ligakupa-meccsétől, arról nem is beszélve, hogy a pálya is lerongyolt állapotban volt.
Ennek ellenére a Pécs töbnyire fölényben futballozott a szombathelyiek ellen, és az első negyvenöt percben akár el is dönthette volna a továbbjutást, de sem Wittrédi, sem pedig Pölöskey nem rúgta be a helyzetét. A fiatalok játéka mindenesetre dicséretes volt a piros-feketéknél, a 0-0 pedig azt jelenti, hogy nyitott a továbbjutás kérdése. Folytatás egy hét múlva, Szombathelyen." (bama.hu)

Nyilatkozatok (bama.hu):

Robert Jarni: – Az első félidőben szervezettek voltunk, és jól nézett ki a csapat a páylán. Kár, hogy a négy nagy lehetőségünk egyikét sem tudtuk kihasználni. Még úgy is elégedett vagyok, hogy az utolsó húsz-harminc percben hét utánpótláskorú játékosunk volt egyszerre a pályán.

Szentes Lázár: – A rutinosabb játékosok nagyon jól összefogták a fiatalokat. Elégedett vagyok az eredménnyel, hiszen így jó esélyekkel várhatjuk a visszavágót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése