2014. március 9., vasárnap

2014. március 8. Győri ETO FC - Pécsi MFC-Matias 2-5 (1-2)

Győri ETO FC - PMFC-MATIAS 2-5 (1-2)
2014. március 8. Győr, ETO-Park, NB I. 19. forduló. .2.500 néző.

Vezette: Kassai Viktor (Erős G., Király K. – Vad II., Pintér Cs – Takács G.).
Gólszerzők: Kalmár (21.), Wolfe (49.), illetve Pölöskey (4.), Szatmári (9.), Koller (51., 87.- büntetőből), Kővári (64.).
Sárga lap: Kalmár (32.), Pátkai (43.), Sztanisics (84.), Völgyi (85.), illetve Mohl (53.)

ETO: Kamenár – Wolfe, Stanisic, Kamber, Völgyi – Pátkai, Kalmár, Rudolf, Dudás (Martinez 67’) – Strestik (Burgos 67’). Varga R. (Andric 65’). Edző: Horváth Ferenc.

PMFC: Gőcze - Nagy, Fodor, Romic, Mohl (Beke 86’) - Koller, Márkvárt - Kővári, Wittrédi (Horváth A., sz.), Szatmári – Pölöskey (Peric 63’). Vezető edző: Márton Gábor.

forrás: Nemzeti Sport, 2014. március 9.
"Gyorsan vezetést szerzett a PMFC Győrben szombat este. Még mielőtt talpra állhatott volna a hazai csapat, Szatmári máris berámolta a második gólt. Később fokozatosan átvette a játék irányítását az ETO, mely a 22. percben érett góllá. Gőcze nem túl szerencsésen futott ki egy középreadásra, a kapu üresen maradt, Kalmár pedig köszönt szépen, s besegítette a labdát a hálóba. A félidő végén még egy Mohl-szabadrúgás zúgott kapufára.
A második játékrész sem indult unalmasan. Hamar egyenlített a Győr egy szögletből, de két perccel később Koller Krisztián találatával ismét a Pécsnél volt az előny. A félidő derekán aztán oktatott kicsit a PMFC, Márkvárt adott gólpasszt Kővárinak. A fiatal játékos a Videoton után ismét betalált. A gólszüretnek itt még nem volt vége: Koller 11-esből is betalált a végén. Hatalmas formában van a PMFC, a Videoton elleni pontszerzés nem egy véletlenül kifutott eredmény volt, ez szombat este bebizonyosodott. Tisztelt (jelenlegi vagy leendő) befektetők, ez egy igen értékes csapat!" (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport, 2014. március 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése