2013. május 5., vasárnap

2013. május 4. Egri FC - Pécsi MFC-Matias 2-3 (1-2)

Egri FC – Pécsi MFC-Matias 2-3 (1-2)
2013. május 4. Vác, Városi stadion. NB I. 26. forduló. 64 néző.

Mészáros Ferenc ezúttal ellenfél volt
Vezette: Becséri Dániel (Horváth Róbert, Medovarszki János - Veizer Roland)
Gól: Lasimant 14’ Gaál (öngól), ill. Simon (11-es), Horváth A. 45', Wittrédi 64’
Sárga lap: Sztankó (22.), Albert (90.).

Eger: Sztankó – Zvara, Kone, Mecsinovics, Kasza (Palásthy, 79.) – Németh (Vidovics, 78.), Albert, Farkas, Kabele – Horváth Z. (Szabó B., a szünetben), Lasimant. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

PMFC-MATIAS: Dibusz – Gaál, Balogh, Csausics, Uzoma – Márkvárt (Szatmári, 79.), Akassou (Koller, 86.), Horváth A., Wittrédi – Grumics (Beke, 70.), Simon A. Vezető edző: Márton Gábor.

Az első örömhír az volt ezzel a bajnokival kapcsolatban, hogy tényleg lesz mérkőzés. Pénteken ugyan az Eger egyik tulajdonosa SMS-ben jelezte, hogy lesz meccs, de addig erre nem mertünk mérget venni, amíg Becséri játékvezető sípszavára meg nem kezdődött a kilencven perc.
Ami aztán elég kevesen láttak. A helyszínen összesen alig voltak többen száznál (a csapatokkal és a stábbal együtt), a tévéközvetítés pedig a meccset megelőző huzavona miatt végül elmaradt – érthető a döntés. A pécsi szurkolók persze nem különösebben örültek ennek, hiszen mint kiderült, lemaradtak egy PMFC-győzelemről. Lőrincz Emil együttese ugyan a mérkőzés elején Balogh nagy hibája miatt hátrányba került, ám a folytatásban jobban futballozott ellenfelénél, már az első félidőben fordított, a másodikban pedig tovább növelte előnyét. Az utolsó pillanatokban ugyan Gaál Miklós öngóljával az Eger közel került a vendégekhez, de az egyenlítésre már nem volt lehetősége. (bama.hu)

Nemzeti Sport, 2013. május 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése