2013. január 20., vasárnap

2013. január 19. Pécsi MFC-Matias - Kozármislenyi FC 5-2 (4-2)

Zoran Zeljkovic
forrás: pmfc.hu
Pécsi MFC-MATIAS - Kozármislenyi FC 5-2 (4-2)
2013. január 19. Pécs, PMFC-pálya. Felkészülési mérkőzés. 100 néző.

Vezette: ifj. Botló.
Gólszerzők: Horváth Zs. 1', Zeljkovic 11', 41', Márkvárt 33', Fröhlich 87', ill. Dominic 7', 8'.

PMFC: Molnár - Nagy J., Fodor, Krejci, Zeljkovic - Horváth A. (Szatmári), Koller - Márkvárt, Szatmári (Fröhlich, 46.), Horváth Zs. (Bjelanovic, 46.) - Grumic (Bajzát, 46.). Vezető edző: Márton Gábor.

Kozármisleny FC: Helesfay (Kurucsai) - Suba (Zelenyánszki), Fellai, Lantos, Vég (Szabó B. ) (Boda) - Fenyvesi, Turi - Dominic (Berdó V.), Boda (Kovács A.), Karacs - Városi (Schmidt). Vezetőedző: Szabó Zsolt.

"Ha ez így megy tovább, megunják egymást. A szerdai mérkőzés után szombaton ismét találkozott egymással a PMFC-MATIAS és a Kozármisleny labdarúgócsapata, pedig ez a „randevú” nem volt betervezve. A piros-feketék tervezett ellenfele, a horvát első osztályú Cibalia azonban nem játszhat nemzetközi felkészülési meccset, így a mislenyiek ugrottak be helyette.
S ha már beugrottak, méltó ellenfélnek is bizonyultak. A szép napsütésben lejátszott mérkőzés első félidejében potyogtak a gólok, a PMFC-MATIAS Horváth Zsolt révén már az első percben megszerezte a vezetést, ám a Kozármisleny Dominic duplájának köszönhetően a nyolcadik percben már fordított is. Innentől kezdve azonban az élvonalbeli csapat dominált, a pécsiek a folytatásban rúgtak még négyet, s akárcsak szerdán, most is három gólos különbséggel győztek.
A mérkőzést jó néhány játékosnak ki kellett hagynia mindkét oldalon. A PMFC és a Kozármisleny első számú kapusa, Dibusz Dénes és Sólyom Csaba is műtét utáni rehabilitációját végzi, ugyanilyen cipőben jár Wittrédi Dávid, Zsdrál Miroszláv és Kiss Márton is. Érdekesség, hogy miután Danijel Romics a hét közben megsérült (rúgást kapott a bokájára), a pécsiek kisegítették a Mislenyt, s Lantos Levente állt be a vendégvédelem közepére." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése