2012. április 1., vasárnap

2012. március 31. Lombard Pápai Termál FC - Pécsi MFC-Matias 0-0

Lombard Pápai Termál FC – Pécsi MFC-Matias 0-0
2012. március 31. NB I. 22. f. Pápa, Perutz-stadion. 1500 néző

Vezette: Kassai Viktor (Kispál Róbert, Ring György – Kiss Norbert)
Sárga lap: Benko (33.), Horváth L. 85., ill. Andorka (13.), Csausics (55.), Scsepanovics (64.).

Pápa: Szűcs L. – Horváth L., Nagy S., Balogh B., Németh M. – Gyömbér, Inutile (Seye 65.) – Lovrencsics, Arszics, Szilágyi (Tóth B., 46.) – Benko (Quintero 81.). Vezetőedző: Bene Ferenc.

PMFC: Dibusz – Simonfalvi, Csausics, Todorovics, Markovics – Demjén (Nagy O. 54.), Lantos, Scsepanovics, Regedei (Fröhlich 63.) – Horváth Zs., Andorka (Bajzát 76.). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"A pécsieknél az eltiltását letöltő két labdarúgó közül Scsepanovics visszakerült a kezdő tizenegybe, Bajzát viszont a kispadon várta, hogy játéklehetőséghez jut. (A gólerős csatár később csereként beszállt, és majdnem eldöntötte a meccset.)
Az első számú magyar játékvezető, Kassai Viktor dirigálása mellett az orkán erejű szél zavarta a focit, hosszú indításokról szó sem lehetett. A PMFC elsősorban a biztonságos védekezésre fektette a hangsúlyt, de gyors kontrákat is alkalmazott, az ellentámadásai többször veszélyesek voltak. Különösen a második félidőben, amikor Bajzát beállításával a vendégek egyre többször adtak munkát Szűcs kapusnak. Az utolsó negyedórát végigtámadta a jó teljesítményt nyújtó PMFC, kapufák jelezték, hogy ígéretesek a baranyai rohamok, de a PMFC hiába próbált meg mindent, nem tudott betalálni.
A pápaiak nem panaszkodhatnak, többször is szerencséjük volt, mert amikor Szűcs már nem tehetett semmit, még mindig ott volt a kapufa." (bama.hu)
Nemzeti Sport 2012. április 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése