2012. február 26., vasárnap

2012. február 25. Vasas FC - Pécsi MFC-Matias 1-0 (0-0)

Vasas FC – Pécsi MFC-Matias 1-0 (0-0)
2012. február 25. Budapest, Illovszky-st, Felkészülési mérkőzés, 400 néző.

Vezette: Kömpf.
Vasas - PMFC edzőmérkőzés
Gól.: Szabó Bence (68’)

Vasas: Ilizi – Kovács G., Rubus, Takács, Katona M. (Kovács D.) – Tóth B., Varga G. (Merczel), Mehmedagic (Tóth M.), Ferkó (Kovács Á.) – Bárányos (Kiss T.), Hercegfalvi (Szabó B.). Vezetőedző: Urbán Flórián.

PMFC-MATIAS: Dibusz – Simonfalvi (Nagy J.), Lantos, Goia (Csausics), Markovics (Marovics) – Nagy O., Regedei, Zseljkovics, Okoronkwo – Andorka, Bajzát (Fröhlich). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.


"A jövő hét szombati bajnokija előtt utolsó felkészülési mérkőzését játszotta le a PMFC labdarúgócsapata. A piros-feketék a Vasas otthonába látogattak, s 1-0-s vereséget szenvedtek.
– Ezt a mérkőzést most tényleg két félidőre kell bontani – mondta Mészáros Ferenc, a PMFC vezetőedzője. – Az első nagyon jó volt, több helyzetet is kidolgoztunk, sajnos azonban kihagytuk őket, de a Vasas szinte át sem tudott jönni a félpályán. Szünet után azonban néhány játékost más poszton próbáltunk ki, amitől megbomlott a csapategység. Arra feltétlenül jó volt ez a meccs, hogy láttam, kikre tudok majd számítani a bajnoki rajton. Néhányan bizony nem érezték ezt a találkozót főpróbának!
Pedig jobban tették volna, ha annak veszik – elvégre több edzőmeccs nincs a bajnoki rajtig. S miután Mészáros Ferenc minden poszton két, közel azonos képességű játékos között választhat, senkinek sincs bérelt helye, mindenki gyorsan kikerülhet a kezdőből.
A pécsiekhez nem érkezett meg a kameruni Valery Mezague, így most már lemondhatnak a középpályásról. Miként a lett Artis Lazdinsról is, akinek a szerződtetése nem jött össze. Mészáros Ferenc azonban szívesen látná a csapatában, így elképzelhető, hogy nyáron még visszatérnek az esetleges leigazolására." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése