2011. május 8., vasárnap

2011. május 7. Budaörsi SC - Pécsi MFC 0-4 (0-2)

Budaörsi SC – Pécsi MFC 0-4 (0-2)
2011. május 7. Budaörs, NB II. Nyugati cs. 25. f. 500 n.

Vezette: Berke Balázs (Takács Gábor, Gyürüsi Gábor).
Góllövő: Szcsepanovics (19.), Lovrencsics (26.), Regedei (63.), Gyánó (82. – 11-esből).
Sárga lap: Szcsepanovics 19’ ill. Csobánki Ádám 90’.

Budaörs: Esterházy – Szűcs (Kollega, a szünetben), Lászka, Horváth L., Csobánki – Varga D. (Márkus, 76.), Hegedűs, Mihályi, Koós – Csengő, Farkas Á. (Roni, 85.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

PMFC: Dibusz – Nagy J. (Zsdrál, 86.), Lantos, Todorovics, Törtei – Regedei, Pintér, Szcsepanovics (Schultz, 78.), Godslove (Horváth Zs., 66.) – Lovrencsics, Gyánó. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"Egy nagyon vidám edzőt értünk utol este telefonon. Érthető, hogy Mészáros Ferenccel madarat lehetett volna fogatni, elvégre a PMFC 4-0-ra nyert a Budaörs otthonában, amire azért elég kevesen képesek.
– Jó teljesítményt nyújtottunk, tetszett a hozzáállás, a játék, de mivel maximalisták vagyunk, rögtön hozzátehetem, hogy van még javítanivaló – értékelte a látottakat Mészáros Ferenc. – Az első félidőt uraltuk, s egy szöglet után Szcsepanovics gyönyörűen érkezett, a fejesgóljával szereztünk vezetést. Ezeket a szituációkat nagyon sokat gyakoroltuk. Ezt követően Lovrencsics révén megdupláztuk az előnyt, s bár a második félidőben öt percig nyomott a Budaörs, Dibusz Dénes bemutatott egy-két bravúrt, majd szereztünk még két gólt.
Örömteli, hogy a PMFC magára talált, s elkapta a fonalat, ami győzelmekben is megmutatkozik. Kiemelhető továbbá, hogy az egyre javuló játéknak köszönhetően zsinórban jönnek a helyzetek és a gólok is: a legutóbbi három mérkőzésén összesen tizenkétszer találtak be a piros-feketék." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése