2011. május 22., vasárnap

2011. május 21. Pécsi MFC - Barcsi SC 1-0 (0-0)

Pécsi MFC – Barcsi SC 1-0 (0-0)
2011. május 21. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 27. f. 700 n.
Vezette: Alvaro Garcia Miguel (Butkai Zsolt, Kis Zoltán). 
Góllövő: Wittrédi 59’.
Sárga lapWittrédi (59.), Szcsepanovics (67.), Pintér (86.), ill. Balogh (7.).

PMFC - Barcsi SC
foto: bama.hu

PMFCDibusz 0 – Nagy J. 6, Lantos 6, Todorovics 6, Törtei 6 – Regedei 6 (Zsdrál –, 90.), Szcsepanovics 6, Pintér 6, Godslove 5 (Wittrédi 7, 51.) – Lovrencsics 6, Horváth Zs. 6 (Eszlátyi –, 70.). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.


BarcsHalasi 7 – Pókos 5, Balogh 6, Matus 6, Horváth P. 6, Pandur 5 – Fónai 5, Kordé 5, Thiago 5, Huzmi 5 (Csongár –, 69.) – Gergulás 4 (Hock 4, a szünetben).
Vezetőedző: Kuczkó Gábor.

"A PMFC bajnokija akkor kezdődött, amikor Kozármislenyben a második félidő. A mecsekaljai lelátón mindenki arra volt kíváncsi, hogy áll a másik meccs: több tucatnyian voltak telefonos kapcsolatban a mislenyi pályával, így mindenki nagyon örült, amikor kiderült, hogy a másik baranyai csapat 2-1-re vezet.
Mindez azt jelentette ugyanis, hogy már „csak” nyernie kell a PMFC-nek a Barcs ellen, s megelőzi a Gyirmótot. Sikerült, de egyáltalán nem volt könnyű!
A vendégek ugyanis eleve öt védővel és négy középpályással álltak fel, nehezen áttörhető falat vonva kapujuk elé. A pécsiek igyekeztek gyorsan megtalálni ennek ellenszerét, lőttek is messziről, mint az oroszok, de sajnos ritkán találták el a célt. Félidőben 12-3 volt a kapura lövések aránya.
Szünet után nem várt sokat Mészáros Ferenc vezetőedző, korán cserélt, s Wittrédi behozatala telitalálat volt – talán aranyat is ért. A középpályás ugyanis az 59. percben gyönyörűen csavart szabadrúgásból a jobb felsőbe, megszerezve a hőn áhított vezető gólt.
Több hazai találat ugyan nem született, de a lényegen ez nem változtat: a PMFC megnyerte a Barcs elleni bajnokit, ezzel megelőzte a Gyirmótot, és saját kezébe vette a sorsát." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése