2010. szeptember 26., vasárnap

2010. szeptember 25. Pécsi MFC - FC Ajka 2-0 (0-0)

Pécsi MFC – FC Ajka 2-0 (0-0)
2010. szeptember 25. Pécs, PMFC-st. 1200 n. NB II. Nyugati cs. 7. forduló

PMFC - Ajka (bama.hu)
Vezette: Bede Ferenc (Butkai Zsolt, Kis Zoltán)
Góllövő Törtei T. (65’), M. Covic (67’). 
Sárga lap: Covic (89’) ill. Subicz (70’), Pákai (75’).

PMFC: Dibusz - Simonfalvi, Nagy J., Todorovics, Törtei - Regedei, Pintér, Bozsik (Wittrédi 50’) - Nagy O. (Stojanovski 88’), Zamostny (M. Covic 58’), Lovrencsics. Vezetőedző: Kiss László. 

Ajka: Jánosa - Péter, Subicz, Pákai, Gunther – Páli (Pavlitzky 64’), Manganelli, Hegyi, Gaál (Horváth Á. 74’)- Mihalecz, Szabó L (Gyűrűsi 80’). Vezetőedző: Artner Tamás.

"A Kaposvölgye elleni 7-1-es győzelem után egyetlen kérdés maradt a szombat esti bajnokira: akad-e még muníciója a PMFC-nek? A választ gyorsan megadták a hazaiak, a közönség legnagyobb örömére rögtön nekiestek az Ajkának, tüzeltek derekasan, s Regedei Csaba második próbálkozásánál csak centiken múlott, hogy a labda a hálóban köt-e ki, vagy a kapufán csattan.
Utóbbi történt, de senki sem bánkódott sokáig, mert a látottak alapján biztosnak tűnt, hogy a pécsiek előbb vagy utóbb megszerzik a vezetést. Jól, gyorsan, magabiztosan, agresszíven futballozott Kiss László együttese, s ha a vendégek egyszer-egyszer átjutottak a felezővonalon, a Todorovicsék másodpercek alatt elfojtották az akciókat. A várva-várt gól azonban elmaradt, aminek majdnem megitta a levét a PMFC: az egyetlen ajkai helyzetnél a 39. percben nem sokon múlott, hogy a labda nem került Dibusz Dénes kapujába.
Beindult a locsoló
foto: focibiro.hu
A pécsiek lendülete szerencsére a második félidőben sem hagyott alább, de a vendégek még így is húsz percet kibírtak kapott gól nélkül. Többet viszont nem, s Törtei találatával mintha átszakadt volna a gát: Nagy Olivér két perccel később máris megduplázta az előnyt. A 71. percben szokatlan jelenet miatt állt rövid ideig a játék, beindult az egyik öntöző – gyorsan elzárták a csapot. Később kiderült, hogy a “gólcsapot” is elzárták, maradt a 2-0, de senki sem bánta: a lényeg, hogy a PMFC ismét begyűjtötte a három pontot, s megerősítette helyét a tabella élén." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése