2010. május 29., szombat

2010. május 28. Pécsi MFC - Győri ETO FC II. 1-0 (1-0)

Pécsi MFC – Győri ETO FC II. 1-0 (1-0)
2010. május 28. Pécs, 400 n. PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 28. forduló.

Gólöröm Stark találata után
(bama.hu)
Vezette: Fajkusz Gábor (Kormányos II. Gábor, Kis Zoltán).
Gól: Stark 4’.
Sárga lap: Sütő 22’ ill. Bieder 39’ Windecker 90’.

PMFC: Hegedüs – Nagy J., Stark, Sütő, Szamosi – Regedei, Lantos, Pintér – Wittrédi (Kecskés, 78.) – Gyánó, Eszlátyi (Cseri, 57.). Vezetőedző: Várhidi Péter. 

Győr II.: Molnár – Dorogi, Domanyik, Bieder, Nagy Á. – Jäkl (Windecker, 75.) – Simon A. (Nyitrai, 68.), Kiss Sz., Berde, Sánta A. – Dudás. Vezetőedző: Klement István.

Nemzeti Sport 2010. május 29.
"A bajnokságnak még nagy célokkal (aranyérem, feljutás, NB I.) nekiugró piros-feketékkel kapcsolatban most már mindenki úgy fogalmaz: jó lenne már, ha szép csendben vége lenne ennek az idénynek. A Győr II. elleni pénteki mérkőzésen a lelátón körülnézve visszaköszönt az érdektelenség, összesen talán négyszázan lézengtek a stadionban – gyakorlatilag minden egyes beszólást kristálytisztán lehetett hallani.
Egyvalakinek biztosan mégis emlékezetes marad a pénteki találkozó: Eszlátyi István most került először a PMFC kezdőcsapatába. S első ránézésére nem is tűnt megilletődöttnek, a második percben már kapura is lőtt – talán túl szép lett volna, ha a labda rögtön a jobb alsó sarokban landol.
– Örültem a lehetőségnek, de kicsit meglepődtem, s úgy érzem, kicsit izgatott voltam az első félidőben, ami talán látszott is a játékomon – mondta a 19 éves, korosztályos válogatott csatár, aki Szekszárdról indulva megjárta az MTK-t, majd a Barcstól került a PMFC-hez. – Természetesen minél hamarabb szeretném beverekedni magam a felnőttek közé, s minél többet akarok játszani.
Reméljük, mire Eszlátyi stabil kezdő lesz a PMFC-ben, már jóval több néző jár a mérkőzésekre. Ez ugyanis valószínűleg azt jelentené, hogy vagy a bajnokság végén az NB II-es aranyért harcol a csapat, vagy már az élvonalban vitézkedik." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése