2010. január 31., vasárnap

2010. január 30. Paksi FC - Pécsi MFC 3-2 (1-0)

Paksi FC – Pécsi MFC 3-2 (1-0)
2010. január 30. Paks, felkészülési mérkőzés, 50 néző.
foto: Tolnai Népújság


Vezette: Rákosi.
Góllövő: Gévay 27., Urbán 86., Heffler 88. – 11-esből ill. Horváth Zs. 55., Lovrencsics 80.

Paks: Csernyánszki Norbert - Horváth Levente, Éger László, Gévay Zsolt, Vári Barnabás - Bartha László, Mészáros István, Fiola Attila, Vayer Gábor - Kiss Tamás, Tököli Attila.
második félidő: Kovács Attila - Berkó Ádám (Fiola Attila 74'), Horváth Sándor, Böde Dániel, Vári Barnabás (Gévay Zsolt 65') - Weitner Ádám, Sipeki István, Heffler Tibor, Mondovics Dávid (Bohner Roland 68') - Urbán Gábor, Nagy István. Vez.edző: Gellei Imre.



PMFC: Sólyom Csaba - Simonfalvi Gábor, Lantos Levente, Racskó Roland, Szamosi Tamás - Pintér Attila - Lovrencsics Gergő (Horváth Zsolt 46'), Berdó Balázs (Fónai Balázs 46'), Kecskés Tamás, Szabó László (Wittrédi Dávid 46') – Nikolaj Misiuk. Edző: Várhidi Péter.

"3-2-es győzelmet aratott a Paks a Pécs ellen felkészülési mérkőzésen. A Tolna megyeiek hatalmas hajrá után gyűrték maguk alá az NB II Nyugati csoportjában szereplő mecsekaljaiakat: a találkozó utolsó tíz percében háromszor is megrezdült a háló - írja a paksifc.hu.
A paksifc.hu beszámolója szerint a zöld-fehéreknél Vayer Gábor is pályára lépett. A ballábas futballistának volt is egy helyzete a meccs elején, ahogy Tököli Attilának is, de egyikük sem tudott a kapuba találni.
A gólcsendet egy szabadrúgás után Gévay törte meg, a hazaiak védője egy Kiss fejese után a kapusról kipattanó labdát vágott a hálóba. A PMFC még a szünet előtt egyenlíthetett volna, Csernyánszki azonban bravúrral védett egy kapuja felé süvítő szabadrúgást.
Fordulás után hamar kiegyenlített Várhidi Péter együttese, majd, paksi lehetőségek után, a vezetést is megszerezte: a le- majd visszacserélt Lovrencsics vágott be egy balról érkező labdát. Ezzel megnyílt az őrült hajrá, az utolsó percekben még két gól is esett. egy szöglete után Urbán találat a kapuba, majd egy Pintér kezezéséért megítélt büntetőt értékesített Heffler, így a Paks 3-2-re győzött." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése