2008. május 13., kedd

2008. május 11. Kaposvölgye VSC - Pécsi MFC-Pécs Pláza 0-1 (0-1)

Nemzeti Sport, 2008. május 13.
Kaposvölgye VSC – Pécsi MFC-Pécs Plaza 0-1 (0-1)
2008. május 11. Nagyberki, 250 néző. NB II. Nyugati csoport, 27. forduló.

Vezette: Pánczél Krisztián (Deutsch Szabolcs, Kepe Arnold).  
Góllövő: Nagy O. (35. p.).
Sárga lap: Vaskó 67’, Károlyi S. 93’ ill. Szabados J. 42’.

Kaposvölgye: Strublics – Jagodics, Vaskó, Barics, Károlyi – Tresnjic (Szabó Sz., a szünetben), Szabó L. (Huzmi, 68.), Szögedi, Godslove – Kerek (Schmatovic, 85.), V. Nikolics. Edző: Horváth Lajos.

PMFC: Sólyom – Simonfalvi, Lantos, Szabados, Sipos – Kulcsár, Törtei (Racskó, 90.), Fónai (Wittrédi, 78.), Nagy O. – Lovrencsics (Luczek, 68.), Horváth Zs. Edző: Nagy Tamás.

"A PMFC-nél az edző, Nagy Tamás néhány körrel ezelőtt nem tartotta valószínűnak, hogy érmes helyen zárják a szezont, csapata azonban addig-addig gyűjtögette a pontokat tavasszal, míg három fordulóval a vége előtt is van esélye a dobogóra kerülésre.
Persze inkább a Pápának és a Gyirmótnak áll a zászló: előbbi öt, utóbbi négy ponttal áll a pécsiek előtt. Ugyanakkor a következő fordulóban a két rivális éppen egymással találkozik, egy döntetlen, valamint persze egy előre bekalkulált PMFC-siker esetén máris jelentősen megnőnének a piros-feketék érmes esélyei. Csak emlékeztetőül: Kis Károllyal tavaly az első hat őszi forduló után már kilenc pontra volt a dobogó a PMFC-től." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése