2008. március 23., vasárnap

2008. március 22. Kozármisleny SE - Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-1 (0-1)

Kozármisleny SE – Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-1 (0-1)
Szabados József
2008. március 22. Kozármisleny, 1.500 n. NB II. Nyugati cs. 19. forduló.

Vezette: Király Krisztián (Szabó Péter, Huszár Balázs).
Gól: Tóth I. 80’ ill. Szabados 38’.
Sárga lap: Tóth Z. 42’, Laki Z. 81’ ill. Lovrencsics 79’, Wittrédi 88'.

Kozármisleny: Antal  (Helesfay, 13’) – Suba, Finta, Éles, Tóth I. – Hergenröder, Tóth Z., Laki, Nagy J., Kutyáncsánin (Somogyi’) – Horváth P. (Lauer, sz.). Edző: Bene Ferenc.

PMFC: Farkas B. – Simonfalvi, Szabados, Lantos – Bozori  (Wittrédi, 57’), Sipos, Fónai, Gulyás M. (Németh Zs., 88’) – Lengyel, Lovrencsics. Edző: Nagy Tamás.

"A PMFC-Pécs Plaza jobb csapat, ez látszott is a játékon, mégsem tudott nyerni. Az ok: a vezetésük után a pécsiek úgy gondolták 1-0-ra is lehet győzni. A döntetlen vereséggel ér fel a PMFC-Pécs Plaza számára, a Kozármisleny a pontot elsősorban küzdeni akarásának köszönheti. Az eredmény meglepetés, és egyben az újonc nagy sikere otthon." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Bene Ferenc: – A második félidőbeli játékunkkal rászolgáltunk a döntetlenre. Óriási lelkesedéssel játszottunk, az egy pontot a megsérült Antal Sándornak ajánljuk fel. A siker főként a nagy akaraterőnknek köszönhető.

Nagy Tamás: – Idegenben egy góllal meccset nyerni ritkán sikerül. Gólra gólt illik rúgni, ehhez meg is voltak a helyzeteink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése