2007. augusztus 31., péntek

2007. augusztus 31. Pécsi MFC-Pécs Pláza - Kozármisleny SE 1-0 (1-0)

Pécsi MFC-Pécs Pláza – Kozármisleny SE 1-0 (1-0)
2007. augusztus 31. Pécs, PMFC-st. 2.200 n. NB II. Nyugati cs. 4. f.

Kulcsár Árpád
Vezette: Pánczél Krisztián (Beidek Attila, Kis Zoltán).
Gól: Kulcsár (11-es) 42’.
Szöglet: 1-4 (1-0).
Sárga lap: Gulyás M.14., Lengyel 25, Tóth P. 78, Kulcsár 91., ill. Éles 25., Farkas 91. percben.

PMFC: Hamar – Sipos, Szabados, Mile, Tóth P. – Wittrédi (Kalmár Zs., 74.), Lantos, Gulyás M., Kulcsár – Bozori, Lengyel (Rompos, 89.). Vezetőedző: Kis Károly.

Kozármisleny: Antal – Suba, Finta, Éles, Tasselmájer – Hergenröder (Both, 68.), Morvai (Farkas, 76.), Tóth Z., Kutyáncsánin – Varga B. (Fabijancic, 46.), Lauer. Vezetőedző: Bene Ferenc.

"A mérkőzés első harmadának kritikája mindössze annyi, hogy 36 percig egyetlen valamirevaló akciót sem lehetett feljegyezni. Utána azonban megélénkült a lelátó, Finta állítólagos kezezéséről megoszlottak a vélemények: úgy tűnt, a védőnek a teste mellé szorított kezét érte a labda, s az is elgondolkodtató, vajon Pánczél játékvezető miért várt egy ütemet, mielőtt megítélte volna a büntetőt.
Szünet után a Kozármisleny megmutatta, hogy nem csak bekkelni, támadni is tud, ha kell. Igaz, gólhelyzetig nem jutottak Lauerék, ám rendesen megszorongatták a PMFC-t, sok labdát szereztek, és azokat a pálya középső harmadában pontosan is játszották meg. A házigazdákról sok pozitívumot nem lehetett feljegyezni, a látottak alapján rossz belegondolni, mi lesz akkor, ha ez a csapat rangadót játszik az NB II-ben.
Az 1-0-ás győzelem ellenére a pécsi szurkolók kifütyülték csapatukat. Joggal tették." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Kis Károly: – A támadójátékunkról túl sok jót nem tudok elmondani, nagyon akadozott a gépezet. A legfontosabbat, a három pontot viszont megszereztük.

Bene Ferenc: – Több szempontból tanulságos meccs volt ez. Egyrészt büszke vagyok a csapatomra, de nyelnem is kell egyet. Aki kint volt a meccsen, tudja miért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése