2007. július 12., csütörtök

2007. július 11. PMFC-Pécs Pláza - Paksi FC 1-1 (1-0)

PMFC-Pécs Pláza – Paksi FC 1-1 (1-0)
2007. július 11. Pécs, PMFC-st. 200 n. Felkészülési m. 

Vezette: Ursprung.
Góllövő: Rompos ill Gulyás Máté (öngól).

PMFC-Pécs Plaza: Hamar – Kalmár, Tóth P., Racskó, Rozsi (Vizdár) – Sipos (Szabó N.), Szatmári (Luczek), Lantos, Gulyás Máté (Kanizsai Péter) – Wittrédi, Rompos (Horváth Zs.).  Edző: Kis Károly.

Paks: Pokornyi – Kőkuti, Horváth S., Benedeczki (Fehér), Csehi – Balaskó, Tamási (Böde), Mészáros (Bohner), Buzás – Horváth F. (Vári), Márkus (Bruckner). Edző: Lengyel Ferenc.

"Az első osztályban szereplő Paks ellen játszotta a felkészülési szakasz második mérkőzését a PMFC. A szerdai meccsen többek közt az Újpestről hozott Gulyás Máté is pályára lépett, majd öngóllal mutatkozott be." (bama.hu)

"Az első félidőben a hazai csapat birtokolta többet a labdát, és a helyzetei alapján akár több góllal is vezethetett volna a szünetig. Fordulás után a cseréknek is köszönhetően feljavult a paksiak játéka, s bár egy öngóllal ugyan, de egyenlíteni tudtak Buzásék. A nem túl közönségszórakoztató mérkőzésen egyik csapat sem rukkolt elő látványos játékkal, így a döntetlen megfelel a játék képének." (Tolnai Népújság, 2007. július 12.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése