2007. április 22., vasárnap

2007. április 21. FC Sopron - Pécsi MFC-Pécs Pláza 3-1 (2-0)

FC Sopron – Pécsi MFC-Pécs Pláza 3-1 (2-0)
2007. április 21. Sopron, 2.000 néző, NB I. 25. forduló.

Herbert könyöke eltörött
Vezette: Solymosi Péter (Lémon O., Viszokai L.).
Gól: Radu 7’, Rus 37’, Magasföldi 88’ ill. Sipos J. 64’.
Sárga lap: Munteanu 32’, Rus 61’, Magasföldi 77’ ill. Varga Z. 46’, Szabados 52’.

Sopron: Takács T. – Lázár (Magasföldi 74’), Ibric, Radu, Dragomir – Sifter – Rus, Horváth A., Munteanu, Sira (Dancs, sz.) – Cigan. Edző: Dario Bonetti.

Pécs: Herbert – Finta (Sipos J., sz.), Szabados, Dienes, Szekeres Zs. (Győri J., sz.) – Lukács T., Pest K., Lantos, Szatmári L. – Nógrádi (Tóth Z. 58’), Varga Z. Edző: Keszei Ferenc.

MECCSKRÓNIKA:
7. perc: Horváth András ívelt be balról szögletet, és Sifter látványos ollózó mozdulattal visszalőtte a labdát a feladónak. A soproni csapat kapitánya újból középre ívelt, és a fedezetlenül maradt Radu hét méterről a pécsi kapu jobb oldalába fejelte a labdát. 1-0 
33, pere: Sifter szerzett labdát a soproni 16-os előterében, majd Ciganhoz passzolt, aki egyből indította a jobb szélen előretörő Rust. Ő az oldalvonal közeléből a 16-ossal egy magasságban átívelt a túloldalra, és az érkező Sira hat méterről először a jobb kapufát találta el, majd a visszapattanó labdát az oldalhálóba lőtte. 
37. pere: Cigan pörgetett a pécsi térfél közepén Horváth András elé, aki elegáns mozdulattal Szabados mögé emelte a labdát, az előretörő Rus elé, aki a kiinduló Herbert mellett, 12 méterről, ballal laposan a bal alsó sarokba lőtt. 2-0 
64. perc: Sípos vezetgette a labdát a jobb szélen az oldalvonal mellett, majd beadott, Takács Tamás kiindult a kapujából, ám a labda fölötte átívelődve a hosszú sarokban kötött ki. 2-1 
88. perc: Magasföldi végzett el szabadrúgást 23 méterről, a balösszekötő helyéről. A soproniak cserejátékosa jobbal remekül csavarta el a labdát a sorfal fölött, amely védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. 3-1.

MESTERMÉRLEG:
Dario Bonetti: Az idény egyik legfontosabb mérkőzése volt a mai, mert nehéz hétről hétre azzal a tudattal futballozni, hogy minden mérkőzés élet-halál harc a bentmaradásért vívott küzdelemben. Erőnléti hiányosságaink most is megmutatkoztak. 
Keszei Ferenc: Ez volt a negyedik egymás utáni meccsünk, amelyen az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, ám szünet után a helyzetek alapján akár meg is fordíthattuk volna a találkozót. A végén Herbert Roland már törött könyökkel állt a kapuban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése