2007. február 11., vasárnap

2007. február 10. Pécsi MFC-Pécs Pláza -Kaposvölgye VSC 4-2 (2-2)

Pécsi MFC-Pécs Pláza – Kaposvölgye VSC 4-2 (2-2)
2007. február 10. Pécs, Kovácstelep, 200 néző. Felkészülési mérkőzés.

Keszei Ferenc
Vezette: Nagy I.
Gól: Szatmári L. (2), Nógrádi, Sztipánovics ill. Horváth Gy., Kollega.

PMFC: Sólyom – Sípos, Bajúsz, Szabados, Szekeres – Lukács, Pavicsevics, Szatmári, Tóth Z. – Sztipánovics, Nógrádi. Edző: Keszei Ferenc.

Kaposvölgye: Strublics (Kutasi) – Szabó Sz., Vinicius, Biceri, Gellér – Kővári (Kapitány), Lakatos, Kollega, Kerek (Halmos) – Dede (Keresztes), Horváth Gy.

Látszik, hogy a közönség már ki van éhezve szabadtéri focira. Lehet szép gólokat látni, látványos megoldásokkal találkozni a teremben is, de mégis a nagypályás futball az igazi. Erre lehet következtetni abból, hogy a PMFC-Pécs Plaza edzőmeccseire Kovácstelepen 100-150 nézőnél kevesebb csak akkor volt kíváncsi, amikor ítéletidő tombolt.
Igaz, a közelmúltban a szakadó eső miatt a mohácsiak elleni második félidőt már nem is játszották le.
A Kaposvölgye ellen viszont volt meccs szombat délután a műfüvön. És hat gól is, amiből a PMFC-Pécs Plaza négyet ért el. Ha a négy, sérülés és betegség miatt hiányzót (Kulcsárt, Herbertet, Pestet, Dienest) ide vesszük, körülbelül ebből a társaságból kerülhet ki az a tizenegy játékos, aki kezdőként szerepelhet a február 24-i tavaszi nyitányon, amikor a Fehérvár FC vendégeskedik Újmecsekalján.
Addig még azonban van mit csiszolni a csapatjátékon, ennek Keszei Ferenc vezetőedző szombaton is többször hangot adott. (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése