2005. augusztus 21., vasárnap

2005. augusztus 20. Pécsi MFC - Győri ETO FC 0-1 (0-1)

Pécsi MFC - Győri ETO FC 0-1 (0-1)
2005. augusztus 20. Pécs, PMFC-st., NB I., 3. forduló. 2.500 néző.

Mátyus János (fehérben) stabil pont a győrieknél
(foto: Nemzeti Sport, 2005. aug. 21.)
Vezette: Makai János (Hegyi, Takács G.).
Góllövő: Vincze O. (11-es) 34'.
Sárga lap: Schindler 6., Zsók 32., Bajusz  49., Horváth Gy. 71. percben.

PMFC: Herbert - Schindler, Dienes, Szabados, Gaál (Szögedi 89') - Berdó, Bajúsz, Balaskó, Sipos N. (Szekeres 74') - Horváth Gy., Andorka (Kalina 65'). Edző: Ott József.

Győr: Sztevanovics - Jäkl, Horváth R., Mátyus - Zsók (Peric 90'), Lendvai, Vincze 0., Tóth P. - Bajzát (Varga Z. 83'), Kenesei, Priskin (Makra 66'). Szakmai igazgató: Reszeli Soós István.

MECCSKRÓNIKA:
8. perc: Balaskó előreívelésénél Horváth Gyula lecsapott a labdára, majd a 16-os vonaláról, jobb lábbal, a kint álló Sztevanovics felett a háló tetejére emelte. 
28. perc: A Berdó fellökéséért megítélt 25 méteres szabadrúgásból Balaskó jobb lábbal rácsavarta a kapura a labdát, Sztevanovics ujjheggyel a lécre tolta azt. A lepattanó labdát Bajúsz fejjel nem találta el jól a gólvonal előtt két méterrel... 
34. perc: Kenesei kapura csavarta a labdát egy 22 méteres szabadrúgásból a balösszekötő helyéről. A labda a 16-oson belüli sorfalban álló és ott felugró Bajúsz kezét érintette. Makai játékvezető a hazai játékosok és a közönség megrökönyödésére tizenegyest ítélt. Vincze Ottó volt az ítélet-végrehajtó, és jobb lábbal a bal alsó sarokba lőtte a labdát. (0-1)
66. perc: Schindler 20 méteres, jobblábas lövése után a labda éppen csak elkerülte a bal felső sarkot. 
75. perc: Vincze Ottó passzolt Tóth Péter elé, aki 14 méterről, ballal az oldalhálóba rúgta a labdát. 
81. perc: Az egyedül kiugró Kenesei 13 méterről átemelte a labdát a kifutó Herberten, de csak a lécet találta el. 

MESTERMÉRLEG:
Ott József: A bíró önmagát minősítette azzal, hogy a meccs után elnézést kért a játékosainktól a ténykedéséért. Az első félidőben lüktetett a játék, több helyzetünk volt, de ezek kimaradtak, a szünet után a Győr kontrái veszélyesek voltak. 
Reszeli Soós István: Jó mérkőzést játszottunk a pécseiekkel. Taktikusan futballoztunk, ha a szünet utáni helyzeteinket kihasználjuk, szerintem könnyebben nyerhettünk volna. Értékes számunkra ez a három pont. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése