2005. július 17., vasárnap

2005. július 16. Bp. Honvéd FC - Pécsi MFC 3-3 (2-2). Tizenegyesekkel: 4-3

Ulrich visszatért Pécsre
Bp. Honvéd FC - Pécsi MFC 3-3 (2-2). Tizenegyesekkel: 4-3
2005. július 16. Fonyód, Sport Hotel-kupa, elődöntő. 800 néző.

Vezette: Hegyi.
Gólszerzők: Alves (2), Vén, ill. Tarcsa, Horváth Gy, Ulrich.

Honvéd: Miski - Jelics (Debreczeni), Paripovics (Kovács Z.), Mészáros A., Takács Z. - Lázár (Dancs), Vadócz, Dobos (Ribi), Alves (Zana), Vén (Bojtor) - Venczel (Csobánki). 

PMFC: Sólyom - Schindler, Dienes, Bergmann, Szekeres Zs. (Gaál M.), Sipos J. (Berdó) - Balaskó (Ulrich), Szögedi (Pavicsevics), Sipos N. - Horváth Gy., Tarcsa (Kalina). Vezetőedző: Ott József.

A második elődöntő keretében a Bp. Honvéd és a PMFC randevúzott. A pécsiek csapatában nem volt egyetlen próbajátékos sem, mert kialakult a keretük. 
A torna helyszínén edzőtáborozó Honvédnél viszont még szó sincs végleges keretről. Ezen a kétnapos rendezvényen még öt labdarúgót tesztelnek a piros
fehér-feketék: a szerb Vitomir Jelicsnek és Ognen Paripovicsnak, a Sao Paolóból érkező támadónak, André Alvesnek, továbbá a volt szombathelyi Venczel Balázsnak és a felcsúti Ribi Rolandnak kellene meggyőznie a szakvezetést. Tóth Ivánnak és Miski Zoltánnak viszont már nem kell: a kispestiek mindkét kapussal megállapodtak. (Nemzeti Sport, 2005. július 17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése