2004. július 22., csütörtök

2004. július 21. Pécsi MFC - Mohácsi TE 10-1 (4-1)

Pécsi MFC - Mohácsi TE 10-1 (4-1)
2004. július 21. Pécs, PMFC-stadion, edzőmérkőzés. 200 néző.

Vezette: Kozári.
Berdó Balázs ismét gólt lőtt
Gólszerzők: Kulcsár (3), Mihalecz (2), Erős G. Valuch, Berdó, Horváth Gy., Pest K. ill. Kollár. 

PMFC, I. félidő: Herbert - Bajúsz, Lőrinc, Pandúr - Notheisz, Lantos, Valuch, Erős G., Bene - Veit, Mihalecz. 
II. félidő: Németh - Dienes, Szabados, Szekeres - Sípos, Berdó, Kulcsár, Kóczián - Pest K„ Horváth Gy., Montvai. Edző: Nagy Tamás. 

Mohács: Rózsás (Kraft) - Dárdai, KeibI K., Knézics, Scheppi - Péterke, Nagy E. (Fischer), Demeter (Diósi), Männer (Csiba) - Kollár, Schipp. Játékos-edző: Nagy Ervin. 

"Csipkedték magukat az ellenfél kapuja előtt a PMFC labdaúgói a szerdai edzőmérkőzésen, s ennek a mohácsiak itták meg a levét, hiszen tíz gólt kaptak. Kulcsár Árpád régen érezte már ennyire a kaput, egyik alkalommal 16 méterről, ballal olyan erővel zúdította a labdát a hálóba, hogy a lelátón ülők is felszisszentek. A Kínából visszatérő Horváth Gyula is lehetőséget kapott a második félidőben, s bár többször kecsegtető helyzetbe került, végül csak egyszer talált a hálóba: a nézőktől azonban így is nagy tapsot kapott. 
Nagy Tamás együttesében ismét pályára léphetett a 19 éves csatár, Veit Péter, aki az ifiktől most került fel a felnőttekhez. Három új játékost is próbálgattak az első félidőben, ám úgy tudjuk, a veszprémi Valuch Gábor, a bodajki Bene Gábor és a korábban a Kispest, majd az MTK labdarúgója, Pandur Péter sem marad Újmecsekáján. (Dunántúli Napló)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése