2004. március 28., vasárnap

2004. március 27. Győri ETO FC - Pécsi MFC 1-1 (1-1)

Győri ETO FC - Pécsi MFC 1-1 (1-1)
2004. március 27. Győr, ETO-park. NB I., 20. forduló. 1.000 néző.

Vezette: Szabó Zsolt (Hegyi, Kispál).

Sólyom Csaba csereként lépett pályára
Góllövők: Priskin 14' illetve Bajúsz 7'.
Sárga lap: Vlajic (44. p.), Priskin (45. p.), Regedei (50. p.), Jaki (57. p.), Oross (60. p.), Németh N. (84. p.), Stark (90. p.), ill. Bajusz (22. p.), Dienes (41. p.), Sipos (55. p.). 

Győr: Krass - Böjte, Stark, Kartelo, Regedei - Németh N., Jäkl (Horváth R. 
69.), Varga Z. - Peric, Priskin, Vlajic (Oross, 58.). Szakmai igazgató: Reszeli Soós István. 

PMFC: Németh G. (Sólyom, 63.) - Bajusz, Dienes, Szekeres Zs., Vranjes - Sipos, Pavicsevics, Horváth S. (Kerekes, 46. p.), Erős (Márton, 74. p.), Gaál - Montvai. Vezetőedző: Nagy Tamás. 

KRÓNIKA:
8. p.: jobb oldali pécsi szöglet után Krass a győri kapu előterében elcsúszott, a labda Bajúsz elé került, aki 7 m-ről a hálóba bombázott (0-1). 
12. p.: Regedei szabadrúgása után Stark a pécsi kaputól 8 méterre fejjel megcsúsztatta a labdát, amit Németh G. a gólvonalon csípett el. 
14. p.: Varga-Peric akció végén a szélső laposan középre adott, az érkező Priskin pedig 7 m-ről a kapu bal oldalába lőtt (1-1). 
32. p.: Erős remek labdával ugratta ki a félpályáról induló Montvait, aki kapura vezette a labdát, 10 méteres lövését a kifutó Krass bravúrral mentette. 
44. p.: Vranjes bal oldali beadása után Erős estében, egy védőtől szorongatva 8 méterről lőtt fölé. 
60. p.: egy előreívelt labdánál Oross ütközött Németh kapussal, a 
győri csatár sárga lapot kapott, Németh viszont ápolás után sem tudta folytatni a játékot. 
68. p.: Varga, Oross, Priskin volt a labda útja, utóbbi 14 m-es lövését Sólyom öklözte a mezőnybe. 
92. p.: Márton lövése már túljutott a kifutó Krasson, ám a labda megállt a sárban a gólvonalon és a befutó Regedei menteni tudott. 

November végére emlékeztető tavaszban játszották a 20. forduló győri mérkőzését. Délelőtt még havazott a városban, ennek ellenére saras, de játékra alkalmas volt a játéktér. Illetve lett volna, mert a két csapat szinte végig küzdelmes, de alacsony színvonalú produkcióval rukkolt elő. Egy győri védelmi hibát követően gyorsan vezetést szerzett a vendégcsapat. Sokáig azonban nem örülhetett a PMFC, mert néhány perccel később a 17 éves, gólképes Priskin révén a Győrnek sikerült az egyenlítés. Utána felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de újabb gól nem született. A második félidő küzdelmes, ám rendkívül sok hibával tarkított játékot hozott. A kapuk előtt alig-alig alakult ki helyzet, a kedélyeket többnyire Szabó Zsolt játékvezető borzolta, aki bőséges sárga lapos áldásban részesítette a mérkőzést. Az eredmény igazságosnak mondható. 

MESTERMÉRLEG:
Reszeli-Soós István: - Egy egészen jó mérkőzés kerekedett végül, a csapatomon látszott, hogy mindenképpen győzni akar. Sokat, és jól támadtunk, nagy kár, hogy elmaradt a győzelem, de ezt a csapatot majd lehet szeretni. 
Nagy Tamás: - Ami az erősségünk, az volt ma a gyengénk. A csapatomon kiütközött az általam régen ismert szindróma: képtelen belépni a siker kapuján. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése