2003. február 11., kedd

2003. február 10. Pécsi MFC - FC Vitkovice 1-0 (1-0)

Márton Gábor
Pécsi MFC - FC Vitkovice 1-0 (1-0)
2003. február 10. Medulin, edzőmérkőzés. 100 néző.

Vezette: Jovanovics.
Gólszerző: Márton Gábor (11-esből).

PMFC: Herbert - Máté, Dienes, Halász - Sipos (Kordé), Dávid (Pest K.)', Závoda (Ulrich), Kulcsár (Kutas) - Horváth S. (Berdó), Márton (Jokisics) - Horváth Gy. (Hergenrőder). Vezetőedző: Nagy Tamás.

A Horvátországban edzőtáborozó PMFC labdarúgócsapata tegnap egy második ligás cseh együttessel, a Vitkovicével játszott. Nagy Tamás gárdája egy- gólos (már a félidőben kialakult a végeredmény) győzelmet aratott, az egyetlen találatot Márton Gábor tizenegyesből szerezte. A mérkőzésen az agresszívan letámadó csehekkel szemben a PMFC a már megszokott erényeit csillogtatta, szervezetten, masszívan játszott, végig irányította a találkozót. 
A körülményeket a szakvezető kiválónak ítélte, mint elmondta, a pályák kifogástalanok, a kiszolgálás is remek, így az edzőtábor maximálisan szolgálja a csapat eredményes felkészülését a bajnoki rajtra. A PMFC kedden nem játszik mérkőzést, szerdán viszont újabb erőfelmérő vár Dienesékre, az ellenfél azonban egyelőre ismeretlen. (Dunántúli Napló, 2003. február 11.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése