2002. január 25., péntek

2002. január 24. Harkány SE - Pécsi MFC 1-2 (1-1)

Tóth Bálint, a csapat új vezetőedzője
Harkány SE - Pécsi MFC 1-2 (1-1)
2002. január 24. Harkány, edzőmérkőzés, 100 néző.

Vezette: Burgert.
Góllövők: Makai (11-esből) illetve Závoda, Márton.

Harkány: Herczog - Király, Czeininger, Vida, Maul (Rózsavölgyi) - Hancsicsák (Nagy B.), Burgert (Drágicsevics), Nagy A„ Juhász (Benkovics) - Farkas, Makai (Hrsztánovics). Edző: Óbert Béla. 

PMFC: Matus (Herbert) - Lantos, Tomka (Csajági), Szekeres, Kutas (Horváth) - Berdó (Kordé), Závoda, Horváth S., Kulcsár - Sitku, Márton (Elmájer). Edző: Tóth Bálint. 

"A mély talajon frissebben játszott a PMFC. 
A PMFC-hez kapcsolódó információ, hogy még a téli időszakban 34 játékost szeretne igazolni a klub. Kiszemeltjeik között az FTC, a ZTE és a Rába ETO néhány futballistája szerepel. Győrből például az egykori tiszakécskei, másod- vonalbeli gólkirály, Bállá Mihály a jelölt. Róla ugyan a héten már az a hír is szárnyra kapott, hogy miután az ősszel nem kapott túl sok játéklehetőséget, szívesen váltana, és az NB I. B-s Eger új szakvezetője, Hannich Péer is szeretné ismét csapata soraiban tudni korábbi játékosát. 
A piros-feketéknél szabadlistára tett Toldi Gábor ugyanakkor tegnap a Haladás tréningjén tűnt föl. A középpályást a héten még tesztelik a szombathelyiek, és ha elnyeri Szentes Lázár tetszését, megkezdik a tárgyalásokat az átigazolásáról." (Dunántúli Napló, 2002. január 25.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése