2001. szeptember 23., vasárnap

2001. szeptember 22. Pécsi MFC - IFC Marcali 0-0

Pécsi MFC - IFC Marcali 0-0
2001. szeptember 22. Pécs, PMFC-stadion. NB I/B., Nyugati csoport, 9. forduló. 600 néző.

Dunántúli Napló, 2001. szeptember 23.
Vezette: Kiss Béla (Koch, László).
Sárga lap: Berdó 83', illetve Farkas I. N. 20', Pasics 85'.
Kiállítva: Farkas I. N. 60'.

PMFC: Sólyom - Balázs, Tomka, Szekeres, Kutas (Szabó Zs., 69.) - Sz. Tóth (Lantos, 58.), Sipos, Závoda - Sitku, Horváth Gy. (Berdó, 76.), Kulcsár. Vezetőedző: Róth Antal. 

Marcali: Németh - Soós, Bozsó, Kovácsevics - Farkas, Máté, Búzás, Sallai, Dűli (Pasics 70.) - Torghelle (Reinaldo 84.), Kozarek (Makszimics -, 87.). Vezetőedző: Menczeles Iván. 

Két kihagyott pécsi helyzet, néhány, 18- 20 méterrel fölé rúgott labda, sok céltalan előreívelés az egyik oldalon, masszív védekezés, kapura veszélytelen mezőnyjáték a másikon - ez volt dióhéjban az első félidő. A jelekből ítélve a listavezető egy pontért érkezett Pécsre, azt el is vitte, igaz, mindehhez némi szerencse is kellett. A 65. perctől, Farkas I Norbert kiállításától kezdve már csak védekezett a Marcali, ennek ellenére csupán egy-két gólszerzési lehetőségig jutott a PMFC, bár azok közül az egyik kihasználásával nyerhetett volna. Hiába játszott emberelőnyben, eléggé erőlködött a pécsi csapat, a görcsös akarása azonban nem vezetett eredményre. Az éllovas kihúzta a döntetlent, noha az utolsó tíz percben végig az ő térfelén folyt a játék. A pécsieknek ez volt az ötödik mérkőzésük sorozatban, amelyen nem tudtak győzni. Az utóbbi hetekhez képest azonban annyi változott, hogy ezúttal nem kaptak ki. A Pécsi MFC közelebb állt a győzelemhez, de a gólszerzési lehetőségeiből egyet sem tudott kihasználni. (Nemzeti Sport, 2001. szeptember 23.)

MESTERMÉRLEG:

Róth Antal: - Megfelelő motivációval játszottunk, de nem. lőttünk gólt, anélkül pedig nehéz nyerni. 
Menczeles Iván: - Nem volt könnyű megőrizni a veretlenségünket, hiszen tíz emberrel nehezebb játszani, mint tizeneggyel. A játékvezető azzal a döntésével, hogy Farkast második sárgájával leküldte a pályáról, számunkra nehézzé tette a mérkőzést, de a végén nekünk is voltak helyzeteink. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése