2001. április 30., hétfő

2001. április 29. Rákospalotai EAC - Pécsi MFC 0-1 (0-0)

Rákospalotai EAC - Pécsi MFC 0-1 (0-0)
2001. április 29. Budapest, Budai II. László-stadion. NB I/B., 13. forduló. 500 néző.

Vezette: Veres László (Ouskás S., Bendik).

Nemzeti Sport, 2001. április 30.
Góllövő: Horváth Sándor 80'.

Sárga lap: Werle 42' ill. Halász 27', Kulcsár 34', Závoda 89'.

Kiállítva: Hungler 94' illetve Halász (második sárga lap) 84'

REAC: Czene - Dinka, Gricajuk, Hungler - Máj, Szabó A., Tóth T. (Reichenbach 70'), Werle, Hajba - Koltai T. (Podhorszky 82'), Balogh I. Edző: Híres Gábor.

PMFC: Herbert - Sipos, Halász, Tomka, Szekeres - Toldi (Kutas, sz.), Závoda, Horváth S., Kulcsár - Sitku (Csapó 85'), Horváth Gy. (Szabó Zs., 68'). Edző: Róth Antal.

KRÓNIKA:
80. p.: Horváth Sándor révén megszerezte a vezetést a mecsekaljai együttes - a középpályás hét méterről fejelte a labdát a jobb alsó sarokba (0-1). 

A mérhetetlenül unalmas összecsapás első igazán említésre méltó eseménye a 23. percben Toldi Gábor 18 méterről leadott bombája volt, amely alig suhant el a jobb kapufa mellett. A két csapat rendre a mezőnyben birkózott egymással, a két kapus akár kényszer- szabadságra is mehetett volna. 
A szünet után tovább brusztoltak a csapatok, igazán veszélyes helyzet nélkül. Az utolsó negyedórára megélénkültek az események. A lefújás előtt két kiállítás is parázzsá tette a hangulatot, a 84. percben a pécsi Halász megkapta második sárga lapját, majd a 94. percben Hungler nemes egyszerűséggel megütötte Csapót, így mindketten a rendes játékidő vége előtt mehettek zuhanyozni. Összességében egy gyenge színvonalú mérkőzésen, gyenge játékvezetés mellett a Pécs egyetlen ziccerével begyűjtötte a tarsolyába a három bajnoki pontot. (Dunántúli Napló, 2001. április 30.)

MESTERMÉRLEG:

Híres Gábor: - A fegyelmezetten játszó Pécs egyszer jutott el a 16-osunkra és végül kis szerencsével megnyerte a meccset. 
Róth Antal: - Inkább a küzdőszellem dominált a mérkőzésen, annak köszönhetjük ezt a nagyon értékes három pontot. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése