2000. február 17., csütörtök

2000. február 16. Pécsi MFC - Pécsi Postás SE 1-0 (1-0)

Pécsi MFC - Pécsi Postás SE 1-0 (1-0)
2000. február 16. Pécs, Kovácstelep, edzőmérkőzés. 100 néző.

Szapor Gábor
Vezette: Rugási.
Góllövő: Gera.

PMFC: Sólyom (Matus) - Dienes, Földvári, Németh - Földi (Berdó), Varga Endre (Gálffy), Puskas (Sipos), Varga Ernő, Kardos (Kolarics) - Gera (Ruskó), Király. Edző: Szapor Gábor. 

Pécsi Postás SE: Horváth (Szabó) - Zámbó, Tallósi (Sztecsovics), Hofecker, Éles - Hegedűs, Csordás, Sági (Lantos B.), Jordanov - Máté (Kovács Z.) Stern. Edző: Rónai István. 

Majdnem mindenki szerepelt a PMFC újdonsült PNB-s csapatában azok közül, akik számításba jöhetnek a jövő heti Siófok elleni rajton az újmecsekaljai stadionban. 
Popovicsot mára várják a profi együtteshez. Az Agárdról átkerült csatár csütörtökön csatlakozik társaihoz. Egyelőre nem tudni, mi lesz a kezdő csapat a Siófok ellen, várhatóan az új szerzemények közül többen is ott lesznek a kezdőben. 
A pécsiekkel kapcsolatos a hír, miszerint a második fordulóban tévémeccset játszanak, az FTC elleni, idegenbeli bajnoki kerül a képernyőre. 
(Dunántúli Napló, 2000. február 17.)

Mestermérleg:
Szapor Gábor: - Az új játékosok kipróbálása volt az elsődleges feladatunk. Ennek szellemében futballoztunk. 
Rónai István: - A mi felkészülésünket is remekül szolgálta a szerdai találkozó, hiszen nagy erőfeszítésre késztetett minket a PMFC. Úgy gondolom, méltó módon megálltuk a helyünket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése