1999. augusztus 23., hétfő

1999. augusztus 22. Csepel SC - Pécsi MFC 0-2 (0-2)

Csepel SC - Pécsi MFC 0-2 (0-2)
1999. augusztus 22. Csepel, NB I. (másodosztály), 3. forduló. 400 néző.

Toldi Gábor kiválóan játszott
Vezette: Szabó Zsolt.
Góllövők: Toldi 19', Puskas 45'.
Sárga lap: Papp Z. 25', Balogh I. 45', Balázs 80' illetve Barna 5', Kolarics 30', Kardos 73'.
Kiállítva: Balogh I. (57. p.).
Szögletarány: 7-5 (3-3). 

Csepel: Balázs - Balogh I., Tőrösi, Polgár, Váradi - Szabó, Papp, Szigeti, Bubcsó (Balogh II., 73. p.) - Takács, Németh (Siklósi, 58. p.). Edző: Gáspár József. 

PMFC: Sólyom - Dienes, Barna (Czeininger 61. p.), Földvári, Hudák - Toldi, Sipos, Puskás, Kardos - Gera (Plókai, 74. p.), Kolarics (Berdó 87. p.). Edző: Bozai Gyula. 

KRÓNIKA
19. perc: Toldi ügyesen labdát szerzett, majd kilépett a védők között a kaputól mintegy húsz méterre, a leshatáron. Nem jött zavarba a helyzettől, hanem jobbal, 15 méterről a bal felső sarokba lőtt (0-1). 
45. p.: Kolaricsot szabálytalanul szerelték a csepeli védők. Nagy készülődés után végül Puskás 18 méteres szabadrúgása utat talált a jobb alsó sarokba (0-2).

Harmadszorra sikerült győzni 

Végre szerencséje is volt a pécsi csapatnak. Vezetést szereztek, majd a szünet előtt néhány másodperccel az első félidő vége előtt ezt meg is toldották eggyel, Puskás, szokásához híven remek mozdulattal lőtt a hálóba. 
Fordulás után a Csepel ugyan kitámadott, mégis a vendégeknek volt több helyzetük. Mindez még akkor is igaz, ha Sólyom többször bravúrral mentette meg hálóját a góltól. 
A pécsiek a látottak alapján megérdemelten szerezték meg első győzelmüket, ennél fontosabb dolog pedig vasárnap délután nem volt számukra a közepes iramú és színvonalú találkozón. 

Mestermérleg:
Gáspár József: -Saját magunkat vertük meg. A rutinosabb csapat jól használta ki helyzeteit. 
Bozai Gyula: - Idegnyugtató, nagyon szép győzelem volt. Remélem, hogy most majd béke lesz a csapat körül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése