1998. február 4., szerda

1998. február 3. Pécsi MFC - Mohácsi TE 5-0 (1-0)

Pécsi MFC - Mohácsi TE 5-0 (1-0)
1998. február 3. Pécs, Kovácstelep. Dunántúli Napló Kupa, B-csoport, 2. forduló. 150 néző.

Somfalvi Csaba,
az egyik új fiú a PMFC-ben
Vezette: Tamás A.
Góllövők: Kwiah (2), Sipos, Somfalvi, Kovács F. 

PMFC: Tarlósi - Kutas, Lantos, Dienes - Farkas (Kislőrincz), Sipos, Ulrich (Kovács F.), Somfalvi, Romanek J. (Németh R.) - Kiss P. (Kardos), Balázs (Kwiah). Edző: Glázer Róbert. 

MTE: Kovács A. (Wágner) - Jakab, Virág, Péterke, Jancsarics - Szugfill, Kajtár, Vezér (Trunk), Schwarczkopf - Szabó P., Ónodi. Játékosedző: Megyeri Károly. 

Máris megtapsolták

A kovácstelepi volt Kinizsi-pályán játszott mérkőzésen a PMFC-ben a frissen igazoltak, illetve a próbajátékon lévők az ötből négy gólt lőttek, ebből is kiderül, van bennük fantázia. A libériái Kwiah - még nem igazolták le - már a bemelegítésnél egyszer 20 m-ről kipókhálózta a bal felső sarkot, aztán amikor a szünet után beállt, fejelt is egyet, rúgott is egyet. 
Ezzel, valamint a technikás megmozdulásaival már most felkeltette a közönség érdeklődését. Állítólag a másik színesbőrű labdarúgó, a szintén libériái Kié (akit most nem láttunk Kovácstelepen, de hamarosan visszajön Pécsre), még nála is jobb. A PMFC végig hajtott, a játékosai nagyon akartak, az együttes jó benyomást keltett. 
A mohácsiak a második félidőre futballra már nem annyira alkalmas salakon lelkesek voltak, ám kapura nem jelentettek sok veszélyt. 
A játékosedzőjük, Megyeri Károly ezúttal nem szállt be, mert a napokban megroppant a térde, és Hajósra megy kivizsgáltatni magát. 
(Dunántúli Napló, 1998. február 4.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése