1997. március 20., csütörtök

1997. március 19. Dunaszekcsősi SE - Pécsi MFC 0-4 (0-2)

Dunaszekcsősi SE - Pécsi MFC 0-4 (0-2)
1997. március 19. Dunaszekcső, edzőmérkőzés. 100 néző.

Kocsis (sötétben) a labdával
Vezette: Schäffer.
Góllövők: Schneider, Pest R., Kocsis, Ulrich. 

Dunaszekcső: Antal (Wágner) - Kresz, Kiss, Sztepanek - Scheppi (Szingler) Tóth A. I., Péter, Márkus, Tóth A. II. (Bélavári) - Szíjas, Sárdi (Kovács). Edző: Fiáth Tamás. 

PMFC: Mitring (Azoitei) - Szabados (Kutas), Brindas, Szaszovky - Farkas, Győri (Juhász), Kislőrincz, Schneider (Kocsis) - Pest R. (Tímár) Szabó (Pusztai), Romanek (Ulrich). Edző: Kiss László. 

Azoitei kapusként is bemutatkozott

A rossz idő elriasztotta a nézőket, de azért érdemes volt feleleveníteni a PMFC-nek a hét közi edzőmeccsek hagyományát. A baranyai községekben szívesen látják az NB I- es csapatot. 
A Dunaszekcsőben a nemrégiben igazolt Antal védett. Gill, aki a ősszel még az első számú kapuvédő volt, kedden összepakolt. Kijelentette, hogy nem akar többet 
megküzdeni mással, ezért inkább elmegy és nem véd itt tovább. Próbajátékon volt viszont Márkus, akit a mohácsi NB. Il-es csapatból is ismerünk. Lehet, hogy leigazolják. A PMFC-ben érdekesség volt, hogy a második félidőben a kapuba csereként a csatár Azoitei (képünkön) állt be, mert Sólyom az ifiválogatottal szerepelt, Baronek pedig iskolai elfoglaltság miatt volt távol. 
Újság még a pécsiek háza táján, hogy megegyeztek Disztl Péterrel a kölcsönös szerződés bontásról. Az előkészületi mérkőzésen, Dunaszekcsőn az ifik is szóhoz jutottak. 

(Dunántúli Napló, 1997. március 20.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése