1996. február 28., szerda

1996. február 27. HNK Hajduk Split - Pécsi MFC 3-3 (2-2)

HNK Hajduk Split - Pécsi MFC 3-3 (2-2)
1996. február 27. Split, Hajduk-stadion, edzőpálya, edzőmérkőzés, 500 néző. 

Ulveczki Zoltán
Vezette: Kozics. 
Góllövők: Kuci (11-es), Praj, Vulics, ill. Ulveczky (3, egyet 11-esből).

PMFC: Kovácsevics - Braun, Szabados, Bumb (Müller) - Dienes, Tolocsko, Jäkl, Ulveczki, Fehér - Pest R., Kovács Z. (Győ­ri). Vezetőedző: Herke Imre.


Döntetlennel búcsúzott a PMFC 
Szép időben, szép meccset játszott horvátországi túrájának utolsó mérkőzésén a PMFC csapata. Legalábbis erről számolt be telefonhívásunkra Rabi Csaba, a PMFC klubigazgatója. Tegnap fél tizenkettőkor kezdődött a találkozó a horvát bajnokság jelenlegi második helyezettje, a Hajduk Split gárdája ellen. 
Vasárnap a splitiek rangadót játszottak az Osijek ellen, most a magyarországi vendégek ellen vegyescsapatukat szerepeltették a klub legjobb edzőpályáján. 
A mérkőzés eredménye: 3-3 (2-2). 
A pécsiek a következő öszszeállításban léptek pályára: Kovácsevics - Szabados, Braun, Bumb (Müller) - Dienes, Tolocsko, Jäkl, Ulveczki, Fehér - Pest R., Kovács Z. (Győri). Hiányzott a csapatból a könnyebb sérüléssel bajlódó Marozsán, Werner és Tököli. Az ötszáz néző előtt játszott találkozón a Hajduk Split harminc szerződéses játékost felmutató vegyescsapatában szóhoz jutott két libériái és három ausztrál játékos is. 
A jó iramú meccsen a pécsieket mindhárom gólját a nagy kedvvel játszó Ulveczki szerezte a 15 fokos horvát tavaszban. Egyiket tizenegyesből lőtte, csakúgy mint a Hajduk csapatában Kuci. Rajta kívül a házigazdáktól a libériái Kraj és Vulics talált a hálóba. 
A horvátországi kiruccanás után a pécsiek tegnap este hazaindultak, és itthon folytatják a felkészülést a március tizenhatoddá bajnoki rajtra, amikor a jelenlegi első helyezett, BVSC-vel játszanak Budapesten. 
(Dunántúli Napló, 1996. február 28.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése