1996. február 16., péntek

1996. február 15. Pécsi MFC - DDGáz SC 1-0 (0-0)

Pécsi MFC - DDGáz SC 1-0 (0-0)
1996. február 15. Pécs, Pécsújhegy, edzőmérkőzés, 100 néző.

Fehér Csaba vezeti a labdát
(Dunántúli Napló)
Vezette: Ábel.
Góllövő: Ulrich.

PMFC: Kovácsevics (Baronek) - Braun (Győri), Szabados, Dienes (Bumb) - Tolocsko (Pest K.), Werner (Lajos), Ulveczki (Ulrich), Jäkl (Müller), 
Fehér - Kovács Z., Tököli. Edző: Herke Imre. 

DDGáz SC: Juhos - Miklós (Becker), Vukmann (Pancsó), Kara - Kiszely (Kollmann), Takács L., Hasenauer, Kulcsár (Korosecz), Palaczky - Kaszás (Ackermann), Szabó K. (Schweitzer). Edző: Réfi Gábor. 

Jeges volt a pálya, emiatt persze nagyon csúszott. Még szerencse, hogy senki sem sérült meg komolyabban. 
A DDGáz SC végig egyenrangú ellenfele volt az NB I-es csapatnak. A rossz talaj miatt érthetően kevés helyzetet hozó meccset (ezért távolról többet lehetett volna kapura rúgni) Ulrich lövése döntötte el, három perccel a vége előtt. 
Réfi Gábortól, a DDGáz SC edzőjétől hallottuk Pécsújhegyen, hogy az NB III. listavezetője leigazolja Schneider G.-t, áld legutóbb Szombathelyen, a Haladásban futballozott. 
Két új játékos is pályára lé­pett a csütörtöki edzőmérkő­zésen a PMFC-ben. A BVSC- Dreherből korábban érkezett Kovács Zoltán és Werner Szabolcs is bemutatkozott már a pécsi közönségnek. A „vasutas-különítmény" har­madik tagja, Marozsán János hétfőn érkezik meg Pécsre.
A PMFC egyébként a jövő héten Horvátország felé ve­szi az irányt, február 21-e és 28-a között Trogir környé­kén edzőtáboroznak majd, s egy hét alatt három mérkő­zést játszanak. A PMFC az első meccsét 22-én játssza a Hajdúk Split juniorcsapata ellen, 24-én a horvát máso­dik ligás Val Trogir ellen mérkőzik, 27-én pedig a „nagy" Hajdúk Split lesz az ellenfél. Március másodikén már a ZTE látogat Pécsre, majd a felkészülési időszak utolsó pécsi edzőmeccsére március 9-én a DDGÁZ SC ellen kerül sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése