1994. július 17., vasárnap

1994. július 16. Pécsi MSC-Fordan - Pécsi VSK 9-0 (2-0)

Pécsi MSC-Fordan - Pécsi VSK 9-0 (2-0)
1994. július 16. Pécs, Újmecsekalja, edzőmérkőzés, 200 néző.

Eich László vezetőedző
Vezette: Szőke.
Góllövők: Azoitei (3), Nagy T. (2), Rózsahegyi G. (2), Lengyel, Márton.

PMSC-Fordan: Regős - Lengyel - Dienes, Braun, Márton, - Pest (Jäkl), Dárdai, Papes (Tolocsko), Fehér (Nagy T.), Azoitei, Dorobantu (Rózsahegyi G.). Edző: Eich László. 

PVSK: Tihanyvári (Torma) - Sipos, Kaufmann, Somogyvári, Ámigya (Balázs) - Bárány, Fülöp, Takács L., Kaszás - Takács G„ Teszarik. Edző: Rónai István.

Kilenc gól esett

Mindkét csapat még tartalékosán állt ki ere a meccsre. A PMSC-Fordan további igazolásokban reménykedik, a PVSK-nál pedig munkahelyi elfoglaltságok is gátolták a legjobb 11 pályára küldését. 
Nagyon régen láttam ilyen felszabadultan, ötlet gazdagon, szép összjátékok után helyzetek sorát kialakítva, támadó szellemben focizni a PMSC-Fordan megfiatalított csapatát. Csak így tovább! A PVSK fásultan, és a másik csapathoz képest nagyon lassan működött a délelőtti kánikulában. 
A PMSC-nél Lengyel volt a legjobb, aki ezúttal megmutatta, hogy leghátsó védőt, liberót is tud elegánsan játszani. Mártont is dicsérhetjük hihetetlen technikai tudásáért. 
A gólok közül Azoitei hármat, a csereként beállt Nagy T. és Rózsahegyi G. kettőt kettőt, Lengyel és Márton egy-egyet lőtt. 
(Dunántúli Napló, 1994. július 17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése