1991. július 20., szombat

1991. július 20. Hedrehelyi SK - Pécsi MSC 0-10 (0-8)

Medgyes nyitotta a gólok sorát
Hedrehelyi SK - Pécsi MSC 0-10 (0-8) 
1991. július 20. Hedrehely, pályaavató mérkőzés. 1.000 néző.

Góllövők: Vókó 2, Medgyes 2, Takács 1, Belansky 3, és Czéh 2.

PMSC: Bodnár (Bogyay) - Kónya (Czérna), Balog Z. (Bódog), Vókó (Dienes), Palaczky (Jelena) - Medgyes (Ulveczki), Czéh (Jenei), Kocsis (Braun) - Belansky (Hüber), Szabó Zs., Takács (Hánzs). Vezetőedző: Garami József.

Pályaavató Hedrehelyen

Régi vágyuk teljesül szombaton a hedrehelyieknek. Végre „igazi” futballpályája lesz a községnek. A régi, dimbes-dombos, a szabályos mérettől kisebb pálya helyére kiváló játékteret varázsoltak. Hogy miből? Először is egy pályázaton nyertek 30 ezer forintot, majd a helyi termelő- szövetkezet segítségével, társadalmi munkában dolgoztak az építésen a hedrehelyiek. 

Délután 4 órakor kis ünnepség keretében adják át a küzdőteret a focistáknak. Számukra minden bizonnyal emlékezetes lesz ez a nap, ugyanis az 5 órakor kezdődő pályavató mérkőzésen az NB l-es PMSC lesz az ellenfelük. A hazaiak most remélik, az új pályán sikerül a körzeti I. osztályból feljebb jutniuk. (Somogyi Hírlap, 1991.07.19.)

Barátságos, pályaavató mérkőzésen vendégszerepeit a PMSC labdarúgócsapata Hedrehelyen. A rendkívül jó hangulatú mérkőzés végeredménye nem hozott meglepetést (10-0 arányban nyertek a piros-feketék, Vokó 2, Medgyes 2, Takács 1, Belansky 3, és Czéh 2 góljával), nem is ez volt azonban a fontos, hanem, hogy a mindössze 800 lakosú község „lelátóján” csaknem ezren szurkoltak, igy a Garami-legénység minden bizonnyal kellemes fociélményt szerzett a helybéli csapattal együtt, a környék labdarúgó-rajongóinak. (Dunántúli Napló, 1991. július 22.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése