2022. május 15., vasárnap

2022. május 15. Dorogi FC - Pécsi MFC 3-0 (0-0)

Dorogi FC - Pécsi MFC 3-0 (0-0)
2022. május 15. Dorog, Buzánszky Jenő stadion. NB II., 37. forduló. 500 néző.

Vezette: Kovács Imre (Rózsa Dávid, Ring Kevin - Csonka Bence).
Góllövők: Barna (1–0) az 52., Hajdú (2–0) a 78., Hajdú R. (3–0) a 89. percben.
Sárga lap: -

Dorogi FC: Mursits – Nyíri, Berkó, Keresztes, Papp M. – Oldal (Girsik, 69.), Szerencsi (Zabari, 88.), Lénárth, Tóth B. – Barna (Hajdú R., 72.), Rácz F. (Vígh, 72.). Vezetőedző: Fenyvesi László.

PMFC: Bukrán – Króner (Geiger, 61.), Preklet, Rácz L., Katona L.– Grabant (Károly, 67.), Nikitscher, Futó, Kövesdi P. (Zsemlye, a szünetben) – Bíró B. (Svedjuk, a szünetben), Adamcsek (Tihanyi, 67.), Vezetőedző: Vas László.

Van-e lejjebb?

Hétről hétre múlja alul önmagát a PMFC, s vasárnap újabb mélypontot tapasztaltunk meg. Sem játék, sem elképzelés, sőt, akarat sem volt a mieink produkciójában. Amit Dorogon bemutattak, kritikán aluli volt. 

Bármi is lesz az utolsó forduló eredménye, Vas mesternek és stábjának mennie kell. Egész tavasszal súlyos szakmai válságban van a csapat, fél év sem volt elég a gödörből való kikecmergésre. Játékunk sematikus, kiismerhető, minden virtuozitást nélkülöz. Támadóink harmatgyengék, s már a védelemre sem mondhatjuk, hogy stabilan áll a lábán.

Semmilyen indokot nem tudunk Vas mester és stábja mellett felhozni. 

Csak a Munkás!

MESTERMÉRLEG:
Fenyvesi László: – Hetek óta akartuk ezt a győzelmet, így nagy volt a nyomás rajtunk. Ma minden összejött, a csapatom a karakter mellé a futballtudást is adta. Hatalmas teher esett le a vállunkról azzal, hogy kiharcoltuk a bennmaradást.
Vas László: – Az eredmény és a játékunk miatt is mélységesen csalódott vagyok. A Dorog azzal vert meg minket, ami a mi erősségünk. Keressük a hibák okát, ellenfelünknek pedig gratulálok a győzelemhez és a bennmaradáshoz.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése