2022. május 22., vasárnap

2022. május 22. Pécsi MFC - Tiszakécskei LC 1-1 (1-0)

Pécsi MFC - Tiszakécskei LC 1-1 (1-0)
2022. május 22. Pécs, PMFC-stadion. NB II., 38. forduló. 1.000 néző.

Vezette: Radványi Ádám (Kiss Balázs, Vörös Dániel - Kovács Imre).
Góllövők: Adamcsek 3' illetve Kalmár F. 82'.
A szezon utolsó találatát Adamcsek jegyzi
Sárga lap: Nikitscher 12', Rácz és Futó 80', Grabant 92' ill. Oláh 8', Erdei 28', Kiprich 84', Lovas A. 90'.

PMFC: Bukrán – Króner, Rácz L., Preklet – Sági, Geiger (Károly B., 59.), Futó, Nikitscher (Grabant, 23.), Katona L. – Okorie (Kövesdi, 72.), Adamcsek (Bíró B., 72.). Vezetőedző: Vas László.

Tiszakécske: Halasi – Balázs B., Végső, Kiprich D., Uzoma – Oláh M. (Kovács B., a szünetben) – Gyurján B. (Vólent, 62.), Pongrácz (Kosznovszky, a szünetben), Erdei C. (Beliczky, 75.), Lovas Zs. (Lovas A., a szünetben) – Kalmár F. Vezetőedző: Visinka Ede.

Kérem a következőt!

Végre vége? A hármas sípszó után csak azt bántuk, hogy néhány hétig nélkülöznünk kell a kedvenc csapatunk meccseit, Mert lehet, hogy az utóbbi időben nem kényeztettek el a fiúk minket, akkor is a PMFC a mi csapatunk! Ennek a csapatnak szurkoltunk a Feyenoord ellen, nekik szorítottunk a Honvéd ellen a kupadöntőben, ezért a csapatért lógtunk el a suliból, hogy láthassuk a Manchester United ellen vívott KEK-meccsen. De ott voltunk a Tiszakécske ellen is, amikor osztályozón maradt bent a csapat az NB I-ben Herke Imre edzősége idején, és Geresdlakon is a megyebajnokságban, ahogy a Dabas ellen is a lelátón, amikor orrhosszal maradtunk le a feljutásról.

S ott leszünk jövőre is, amikor az MTK, a Gyirmót, a Kazincbarcika és a Kozármisleny érkezik látogatóba, ebbe az ütött-kopott, mégis a világ legpompásabb, újmecsekaljai stadionjába. 

Hogyne drukkolnák Kónyának, Zsemlyének, Adamcseknek? Hiszen ők a mi fiaink, ők futnak el a szélen, cseleznek, s púpozzák ki az ellenfél hálóját helyettünk is. Csak húzzátok meg a szélt, fiúk, bőrözzétek fel az ellent, s rúgjatok hatalmas gólokat, míg a világ világ. 

A szezon utolsó meccsét az ellen a Tiszakécske ellen játszottuk, akit még sosem sikerült legyőzni. Sem osztályozón, sem bajnoki meccsen. Nem sikerült ezúttal sem, mert ez a meccs pont olyan volt, mint az egész szezon: voltak bíztató pillanatok, de összességében, jobb, hogy vége. Kérem a következőt!

Csak azért is Munkás! Csak azért is hajrá, Pamacs!


MESTERMÉRLEG (NS Online):
Vas László: – Ez a mérkőzés hűen tükrözte az egész idényünket. Hektikus volt, s megdolgoztunk ugyan a győzelemért, de néhány fegyelmezetlenség miatt nem sikerült megszerezni. Nikitscher Tamás korai kiválása miatt szerkezeti váltásra is szükségünk volt.
Visinka Ede: – Örülünk a pontnak, sokat tettünk érte. A korai hazai vezetés után sok volt pécsi labdaszerzés, de mindent megtettünk a győzelemért is. A bennmaradást bravúrként könyvelhettük el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése