2009. november 8., vasárnap

2009. november 7. Pécsi MFC - Szigetszentmiklósi TK-Erima 1-2 (1-0)

Pécsi MFC – Szigetszentmiklósi TK-Erima 1-2 (1-0)
2009. november 7. Pécs, PMFC-st. 600 néző. NB II. Nyugati cs. 14. forduló.
Nemzeti Sport, 2009. november 8.

Vezette: Kovács Gábor Péter (Hofbauer Roland, Szalai Dániel).
Góllövő: Horváth Zs. 15” ill. Dr. Majoros 55’, Riedl 79’.
Sárga lap: Gyánó (56’- kispadról), Regedei (60.), Szabó L. (80.), ill. Király (52.).
Kiállítva: Gulyás (47.), ill. Pintér (45.).

PMFC: Hegedüs  – Regedei, Stark, Sütő, Gulyás  – Simonfalvi, Nagy J. (Kecskés, 64.), Lantos, Fónai (Szabó L., 57.) – Cseri (Gyánó, 79.), Horváth Zs.. Vezetőedző: Márton Gábor.

SZTK: Járvás – Ribi, Király, Rédei – Csák, Pintér, Csurka, Pénzes – Riedl, Mojzer (Patkó, 75.), Majoros (Simkó, 84.). Vezetőedző: Várhidi Péter.

"Két mérkőzés, hat pont, ez volt a múlt héten kinevezett Márton Gábor terve a PMFC két őszi bajnokijára. Sajnos már csak három pont jöhet össze, hiszen a Szigetszentmiklós szombaton óriási meglepetésre megverte a piros-feketéket.
Érdekes volt figyelni a szurkolók reakcióját. Bár a csapat kikapott, ezúttal nem szidták az edzőt, csendesen és szomorkásan ballagtak haza a borongós estében. Volt, aki megjegyezte, csak Márton Gábort sajnálja. Amikor ezt tőlünk meghallotta a korábbi kiváló pécsi játékos, nagyon szimpatikusan reagált: „Nem én vagyok a fontos, hanem a csapat!”
A csapat, amely nyerhetett volna, de a látottak alapján nyugodtan kijelenthető, ilyen játékkal nem érdemelt volna győzelmet. Ha Horváth Zsolt a 31. percben berúgja a ziccert, ha a második félidő legelején Gulyást nem állítja ki a bíró, minden másképp alakul, de ezekből a szituációkból rendre rosszul jöttek ki a piros-feketék. Emellett pedig sokan a játékvezetőt és asszisztenseit is hibáztatták, mondván, a második vendéggólt lesállás előzte meg. Ennél az esetnél Márton Gábor sem türtőztette magát, egészen a partjelzőig masírozott, ott reklamált, az edzői nyilatkozatában, némileg higgadtabban viszont mindössze annyit jegyzett meg, hogy a szünet után történt, ami történt…
Sajnos tényszerűen annyi történt, hogy a vendégek rúgtak két gólt, amivel megfordították a mérkőzést és megszerezték a három pontot. Mindez a legrosszabbkor történt, hiszen az éllovas Gyirmót is botlott – ennek ellenére tíz pontra nőtt az előnye, s még a Siófok is a PMFC elé került." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése