2009. november 16., hétfő

2009. november 15. Kaposvölgye VSC-Nagyberki - Pécsi MFC 0-0

Nemzeti Sport, 2009. november 16.
Kaposvölgye VSC-Nagyberki – Pécsi MFC 0-0
2009. november 15. Nagyberki, 300 n. NB II. Nyugati cs. 15. forduló.


Vezette: Kiss Norbert (Kepe Arnold, Kis Zoltán).
Sárga lap: Zuparic 14’, Szűcs 56’ ill. Regedei 29’, Horváth A. 44’.

Kaposvölgye: Strublics – Jagodits, Durica, Vakó, Fellai – Godslove, Andruskó, Szűcs L. (Da Silva, 80.), Kardos – Koller (Szabó Sz., 90.), Horváth Gy. (Ivusza, 80.). Vezetőedző: Horváth Lajos.

PMFC: Hegedüs – Regedei, Lantos, Racskó, Simonfalvi – Kecskés, Nagy J., Horváh A. (Eszlátyi, 72.), Fónai (Zsdrál, 64.) – Cseri (Szabó L., 83.), Horváth Zs. Vezetőedző: Márton Gábor.

"Akkor lesztek ti NB I-esek, amikor Nagyberkiből város lesz! – kiabálta a pécsieknek egy helyi drukker. Nem csoda, hogy ilyen kijelentésre ragadtatta magát, a PMFC ugyanis nem olyan teljesítménnyel rukkolt ki a Kaposvölgye ellen, ami egy bajnokesélyeshez illik, alig-alig akadt vendéghelyzet, amikor pedig Cseri végre ziccerbe került, kihagyta a hatalmas lehetőséget. Óriási sansz volt az a 73. percben, ami túlmutatott a mérkőzésen: ha berúgja, és ezzel nyer a csapata, akkor három ponttal csökkenti hátrányát az éllovas Gyirmóttal szemben. S talán reális esélye marad az aranyéremre.
Visszatérve a vasárnapi mérkőzésre: a PMFC mentségére szóljon, hogy ilyen felállásban még sohasem futballoztak a piros-feketék. Gyakorlatilag az játszott, aki egészséges, a második félidőben még az ifista Zsdrál és Eszlátyi is beállt.
– Természetesen elégedetlen vagyok, a gondjaink ellenére ugyanis mindenki odatette magát, helyzeteket dolgoztunk ki, de sajnos ismét nem tudtuk berúgni őket – értékelte a látottakat Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője. Aki minden bizonnyal – legalábbis ebben a bajnokságban – utoljára ült a pécsi kispadon. – Én tudom, hogy mi lesz velem, ennyi volt, két mérkőzésre kértek fel." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése