2009. november 2., hétfő

2009. november 1. Győri ETO FC II. - Pécsi MFC 1-1 (0-1)

Győri ETO FC II. – Pécsi MFC 1-1 (0-1)
2009. november 1. Győr, ETO-st., 200 n. NB II. Nyugati cs. 13. forduló.
Nemzeti Sport, 2009. november 2.

Vezette: Király Gergő (Butkai Zsolt, Varga Gábor).
Gól: Berde (77. perc, 11-esből), ill. Stark (25. perc, 11-esből).
Sárga lap: Bieder 25’, Vető 56’, Bicak 75’ ill. Lantos 21’, Simonfalvi 69’, Stark 76’.
Kiállítva: Ato (88. perc).

Győr II.: Sánta – Nagy Á., Jäkl, Copa (Ato, 86.), Berde – Nyári, Bicak, Vető, Kiss M. (Kiss Sz., 60.) – Bieder, Dudás (Teimuraz, 46.). Edző: Klement István.

PMFC: Hegedüs – Racskó, Sütő, Stark – Lantos, Regedei – Simonfalvi, Kecskés, Cseri (Horváth Zs., 60.), Szamosi – Gyánó (Eszlátyi, 83.). Vezetőedző: Botos Antal.

"A Gyirmót már pénteken lerendezte soros bajnokiját (naná, hogy győzelemmel), a PMFC viszont vasárnap sajnos ismét nem nyert, így már kilencpontos hátrányban van.
Egyre elkeserítőbb a PMFC helyzete. Legutóbbi hazai bajnokiján nem brillírozott Botos Antal együttese, de legalább győzött. S ez a legfontosabb. A vasárnapi mérkőzésen viszont az első félidőben helyzetei alapján eldönthette volna a találkozót, ám miután nem tette, a hazaiak később büntetőből egyenlítettek, s ezzel értékes pontokat raboltak a piros-feketéktől.
Akiket sajnos egyre kevésbé lehet bajnoki címre hajtó csapatnak nevezni. Az éllovas Gyirmót ugyanis már kilenc ponttal vezet előttük – valljuk meg, nem sok esélye van a PMFC-nek arra, hogy ezt a hátrányt ledolgozza. Ráadásul amíg fordulóról fordulóra előre figyeltek, addig hátulról felbukkantak az üldözők: pontszámban már beérte a pécsieket a Siófok, s a szombaton a Honvéd II-t 3-0-ra megverő Kozármisleny is mindössze egy pontra van tőlük. Ezért egyrészt dicséret illeti a mislenyieket, másrészt, látva a két csapat játékosállománya közötti különbséget, mindez egyértelműen a PMFC kritikája is." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése