2009. október 25., vasárnap

2009. október 24. Pécsi MFC - Zalaegerszegi TE FC II. 1-0 (1-0)

Nemzeti Sport, 2009. október 25.
Pécsi MFC – Zalaegerszegi TE FC II. 1-0 (1-0)
2009. október 24. Pécs, PMFC-st., 600 n. NB II. Nyugati cs. 12. forduló.

Vezette: Böcskei Balázs (Gyürüsi Gábor, Bede Tamás).
Gól: Stark P. 14’ (tizenegyesből). Sárga lap: Sütő (39.), ill. Bozsoki (13.), Tróbert (24.), Petneházi (86.).



PMFC: Hegedüs – Nagy J., Stark, Sütő, Simonfalvi – Regedei, Kecskés, Lantos, Fónai (Szabó L., a szünetben) – Horváth Zs., Lovrencsics (Cseri, 70.). Vezetőedző: Botos Antal.

ZTE II.: Pogacsics – Turcsik, Kovács G., Bozsoki, Panikvar – Petneházi, Keszei (Hock, 74.), Dóczi, Tróbert, Rábold (Vittman, 64.) – Raicomar Edző: Bán István.

"Nem erre számítottak a pécsi szurkolók. A tabella utolsó helyezettje, a ZTE második csapata ellen gálát és sok hazai gólt vártak, ehelyett az utolsó percig cidrizni kellett, a lefújásig kérdéses volt, hogy egyáltalán nyer-e a PMFC.
A korán, már a 13. percben lőtt gól talán túlzottan is kényelmessé tette Starkékat, elhitették magukkal, hogy nemsokára úgyis jön a második, a harmadik, a negyedik. Hát nem jött. Jöttek viszont a hibák, az idegeskedés, és a veszélyes vendégtámadások: kész szerencse, hogy maradt az 1-0-ás végeredmény. Mert ennek a meccsnek az egyetlen pozitívuma az, hogy megvan a három pont.
Sajnos a listavezető Gyirmót sem hibázott, ezúttal a Kozármislenyt gyűrte le hazai pályán. Pedig sokan reménykedtek abban, hogy Bene Ferenc együttese elég erős ahhoz, hogy a PMFC riválisát is meglepje, ám most nem így történt. Így maradt a hétpontos különbség – nem jó így a tabellára nézni." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése