2018. október 1., hétfő

2018. szeptember 30. Szekszárdi UFC - Pécsi MFC 1-0 (1-0)

Szekszárdi UFC - Pécsi MFC 1-0 (1-0)
Fénykép: Ruff Antal
Köszönjük!
2018. szeptember 30., Szekszárd, NB III, Középcsoport, 8. forduló. 400 néző.

Vezette: Bölcskei Balázs (Gordos Árpád Mihály, Csóra Szabolcs).
Góllövő: Fejes Péter 45'.
Sárga lap: Arena (71.), Károly (85.), ill. Hanol (30.), Pinczés (60.), Romic (87.)

Szekszárdi UFC: Lékai – Rácz, Dudás, Károly, Füredi – Budai (Kvanduk J., 86.), Arena, Turi (Juhász, 65.), Hegedűs – Dombi (Nagyváradi, 41.), Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János.

PMFC: Somogyi – Valkovszki, Pinczés, Romic, Hanol – Kálmán, Koller, Erdős, Varga (Kesztyűs, 67.) – Kiss (Jerkovic, 46.), Fujsz (Keresztes, 78.). Vezetőedző: Sárai György. Edző: Szabados József.

Fejes-gól döntött

Bemelegítésünkben döntetlent tippeltünk, s őszintén reménykedtünk tippünk helyességében. Ha a meccs összképét nézzük, nem is tévedtünk sokat. Bár, ha azt nézzünk, mennyire volt a PMFC a góltól... sokra.

Egykedvűen néztük a csapatok labdázgatását az első félidőben. Látva, hogy különösebb akarás nélkül küzdenek a felek a színvonalat még hírből sem ismerő találkozón, nem is tűnt lehetetlen küldetésnek a pontszerzés Szekszárdon.
Igazi izgalom, valós gólhelyzet, nézőtéri felhördülés nélkül csordogált a meccs. Egészen addig, míg Somogyi kapus alá nem szaladt egy labdának, s Fejes fejes gólja eldöntötte a találkozót.

Hiába volt még hátra egy teljes félidő a rangadóból, a kapura teljesen veszélytelen PMFC nem tudott - nem egyenlíteni - egy épkézláb támadást sem vezetni. Egyedül Valkovszki próbálkozását kellett hatástalanítania Lékai kapusnak, egyébként pedig... semmi. 

Az viszont nem semmi, hogy ezzel a vereséggel a közvetlen kiesőzónába csúszott a csapat. A három NB III-es csoportból összesen tíz csapat esik ki. Csoportonként három-három, és búcsúzik még a legrosszabb mutatóval rendelkező 13. helyezett csapat is. 

Jó lesz odafigyelni.

MESTERMÉRLEG:
Kvanduk János: A győzelemnek örülünk...
Sárai György: – Az eddig megszokott Pécset láthattuk, legalábbis olyan tekintetben, hogy ismét nagy hibát vétettünk, ami miatt kikaptunk. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy elkísértek és buzdítottak bennünket!

Csak a Munkás!

(cikkünk az MLSZ Adatbank, a pmfc.hu, a Szekszárdi UFC hivatalos oldala, illetve a bama.hu segítségével, és természetesen saját gondolataink alapján készült)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése